sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Sax ♥

Löysin mun levytelinehyllystä Rinneradion ja Slowhillin ceedeet, joiden olemassaolon olen unohtanut. Saksofoni toimii aina.


Iltasella aiheeseen(tsääzzihkö) liittyen olisi tullut radiosta Tunteiden ilta-niminen ohjelma, josta kuulin hieman loppua lenkkisaunassa. Soittaja antoi aiheen ja määräsi tahdin. Sen pohjalta Iiro Rantala ja Zarcus Poussa pisteli menemään improvisaationa, ymmärtääkseni osa oli vähän joulumaisia lauluja. Viimeinen oli ainakin, tiedä sitten mitä pitkän ohjelman muut joikhut oli.

Lopuksi linkki Ei oo totta-blogin postaukseen, josta takaa löytyy viisaita lauseita.

Nyt (juurellisen, se onnistui sittenkin vaikka meinasi iskeä epätoivo aamupäivällä sen telineen kanssa :D) joulukuustosen koristelun pariin, kun toinenkin alamittainen viimein nukahti eikä ole syöttämässä koristepipareita koirille.

2 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

No ni, menit sitten tämänkin tänne laittamaan. Jazzista en perusta pätkääkään, en vaan kertakaikkiaan ymmärrä sitä, mutta saxofoni... sitä kuunnellessa lasken alleni ja saan tuhansia... no pidetään tää näin joulun alla kuitenkin ihan siivona blogina. Saxofonissa vaan on jotain sellaista, joka saa mut hetkessä tilaan jossa en nää-en kuule mitään. Mikään muu soitin ei tee sitä.

Yksissä firman bileissä oli Hgin kauppakorkeakoulun bändi soittamassa ja siellä oli saxofonisti joka kaupan päälle oli ihan katsottavakin. Taputin käteni verille toljottaessani sitä komistusta :D
No joo, se johtui sellaisesta isosta sormuksesta, mutta anyway, huomasin sen vasta sitten, kun oli aika lopettaa eli kun pojat siirtyi takavasemmalle.

Arttorius kirjoitti...

Joh, ei muakaan tilulilu-tarkkaavaishäiriötsäässi nappaa, mutta smoothimpi toimii ja jos tuo tuuba on mukana, aina parempi! :]