maanantai 27. tammikuuta 2014

Elämä on peliä tai sitten ei

Ei siis ole. Paitsi joillekin ilmapallon aivojensa tilalla kantaville taitaa olla. Sitä(kään) asiaa en tajua. En osaa sanoa mikä ihmisryhmittymä pelinä elämää ja ihmisiä pelinappuloina pitää, mutta jostain syystä kaupungistumisen ongelma sellainen, ainakin tuntuu että ihmiset taajamissa toimettomampia mitä maalla. Siihen yhdistettynä se, jos elämässä ei ole oikeaa tekemistä, aletaan kenties tehdä diibadaaba-asioita ihmissuhteissa kuin elämässä ylipäätään. Oletettavasti on vain marginaalista, mutta sekin vähä tuntuu hurjalta. Hrr.

Draamakuningattaret on myös yksi iso ihmisryhmä mitä en voi sietää, liittyy useissa tapauksissa niihin pelikoneisiin. Voi taivaan kiitos tai lähinnä vaimolleni kiitos ettei tarvitse elää sellaisenkaan kanssa! Eipä tule muutoinkaan oltua senkaltaisten kanssa tekemisissä. Hrr, toistamiseen.

Huonosti ymmärrän sellaistakin, kun sanotaan toista, mutta tarkoitetaan toista. Siksi kaikenmaailman "kun nainen sanoo kyllä, se tarkoittaa ei ja koska olen nainen voin muuttaa mieltäni ja olla kuin tuuliviiri"-sönkötykset voisi poistaa maailmasta eikä mitään menettäisi kukaan, asiat vain selkiintyisi. Miksi kukaan ylipätään viitsii sellaista älytöntä kaksoisviestintää ja haihattelua? Eikö olisi vain helpompi sanoa kyllä ja tarkoittaa kyllää, ei jos tarkoittaa eitä. En jaksaisi ristiriitaista ulosantia parisuhteessa tai muissakaan ihmissuhteissa - voi herranjestas mihin kaikkeen taas menin törmäämään kun kotoa poistuin oletusarvoltaan epädramaattiseen paikkaan eli lapsen neuvolaan. Jouduin kuuntelemaan vieressä istuvan naisen puhelinkeskustelua, josta tajusin heti mikä meininki. "Ei mua mikään vaivaa", "kaikki on ihan hyvin, puhutaan myöhemmin", tempoi daami siipalleen vimmaisen oloisena. Toisinsanoen jossakin on ollut tänään turpakäräjät naisen kanssa, jota ei kysyttäessä vaivannut mikään. Miksei voi sanoa suoraan, jos tai kun jokin asia harmittaa? Ei se huono asia ole.

3 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Unohdit pms-raivoamiset. Toisaalta sulla ei taida olla kokemusta moisesta. Sitäkin jotkut käyttää oikeutuksena käyttäytyä huonosti.

Noota Fugger kirjoitti...

Se nainen soitti neuvolasta poistuttuaan autosta, jossa et ollut vieressä kuuntelemassa... :)

Joo, peliajatukset tuntuu oikeastaan olevan jotenkin jo niin pois muodistakin. Onneksi.

Arttorius kirjoitti...

L, ei ole niin! Huh.

NF, hahaa, joo, noin se varmasti meni! :D Mutta olisi silti voinut sanoa siipalleen että jokin mättää.