sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Jääkiakko

Hyi, Tampereen kiäli kuulostaa hirveältä, mutta menköön tämän kerran otsikossa.

6 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

Tuo asetelma oli niin herkullinen - haastaja, johon kukaan ei ennen kisoja uskonut, ja klassinen Suomi -Ruotsi -taisto vieläpä toisten kotiareenalla - etten voinut olla katsomatta, vaikka pikkuleijonia en yleensä seuraakaan.

Nyt kyllä kannatti. En ole vahingoniloinen ihminen noin lähtökohtaisesti, mutta kyllä mua pisti naurattamaan se, että kultajuhlia varten oli jo varattu paikka ja ohjelma... No, hopea ei ole häpeä, mutta aika mukavaa oli hetken olla suomalainen ;-)

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Jääkiakosta en kässää mitään, mutta Tampereen kiäli on hunajaa korville. =)

Arttorius kirjoitti...

Mua ei pahemmin jääkiakko edes kiinnosta, vaikka sitä(kin) on joskus tullut ja nykyisinkin tulisi puksittua menemään vähemmän vakavasti mutta nuo ruotsalaisten lehtien otsikot ja jutut oli kauniita. :-]

Anonyymi kirjoitti...

Meillä ei muutenkaan katsota urheilua juuri lainkaan ja jääkiekkoa vielä vähemmän, mutta miten osuttiinkin eilen näitä pikkuleijonia nyt sitten kattomaan - silläkin uhalla, että ollaan ennen pitkää ensiavussa molemmat. Ja kyllähän se kannatti.

Mutta kyllä mun täytyy herkkiksenä myöntää, että vähän tunsin myötätuntoa niitä ruotsalaisiakin poikia kohtaan kun kyyneleitä pidättelivät - ihan yhtä ison työn ovat pojat tehneet kuin meidänkin pojat ja loppuun asti taistelivat. Tämä oli ainoa tilaisuus, toista ei enää koskaan tule.

Mutta se siitä herkistelystä, hyvä meidän pojat :D

HelvetinPöllö kirjoitti...

Tunnustan: Herkistelevä Anonyymi = HelvetinPöllö :D

Arttorius kirjoitti...

Yritin katsoa hetken areenasta "mitalijuhlaa", mutta myötähäpeä selostajasta sai sulkemaan minuutin jälkeen. Itse matsiakaan en jaksanut katsoa, mutta kooste oli hieno!