torstai 2. tammikuuta 2014

Julkkis parlamenttiin

Minusta kansanedustaja on takinkääntäjä, jos sellainen hakeutuu eurovaaleihin edustajaksi kesken kauden. Jos äänestää kansanedustaja Erkki Jyrmylää(nimi keksitty), joka parin vuoden päästä onkin menossa europarlamenttiin, on se kansanedustaja "pettänyt lupauksensa" sille, joka äänesti häntä. Toki ihmiset tahtovat parempia töitä, myös kansanedustajatkin toisinaan, eikä eri vaalit osu siten että on mahdollistakaan muulla tavoin pyrkiä, mutta silti. En sellaista äänestäisi enää koskaan. Tuli mieleen jostain uutisesta, jossa jälleen joku kansanedustaja ilmoittaa pyrkivänsä EU:n parlamenttiin.

Toinen mikä tuli myös mieleen aamulla verkko-Hesaria lukiessa, että mitä annettavaa tyrkkyjulkkiksilla on eri valtuustoihin ja muihin demokraattisilla vaaleilla valittuihin toimiin. Asia tuli mieleen siitä Hösäristä, jossa eräs entinen urheilija infoaa ettei jaksa tutustua valtuuston budjettiesityksiin ja keskittyä kokouksissa yms. No mitä #¤#¤/¤ sitten olet siellä? Valtuustopaikasta on ymmärtääkseni mahdollista luopua kesken kauden. Asia sieppoi enempi, koska valitettavasti kyseinen kitisevä tyyppi on kuntani valtuustossa ja just tasan niin epäpätevä kuin tiesinkin. Ihanko peräti vuoden jaksoi ollakin... Silti sellaisia kasvotuttuja pässinpäitä äänestetään eri luottamustoimiin, vaikka suuri einstein ei tarvitse olla funtsiakseen ihmisten kyvykkyyttä ulosannista ja muista merkeistä päätellen.

4 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

Gnjäääh, sait mut sympatiakiukkuiseksi ;-)

Meillä on kunnanvaltuuston puheenjohtajana yks P*rsu joka ei osaa kirjoittaa kunnolla ja on kovaan ääneen sitä mieltä "ettei sitä ennenkään mitään erityislastentarhanhoitajia tai -opettajia tarvittu, kattokaa nyt, näin hyvä mustakin tuli". Että mä oon ylpeä meistä kuntalaisista!!!!

Arttorius kirjoitti...

Mä sain suurimman hapatuksen purettua kylälehden mielipidepalsltalle ;] Saa nähdä julkaistaanko, kun neuvoin ko. A. Minia jättämään hommat niille jotka jaksaa. Mutta kyllä kaikenlaisia tuulihattuja äänestetäänkin, en ikinä tajua miksi.

Lotta kirjoitti...

http://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/ihmiset/amin_asikainen_uhkapelaamisestaan_aina_on_mennyt_enemman_kuin_tullut

Olisit lukenut vielä tuon ennen ;)

Arttorius kirjoitti...

Ärrgh...