maanantai 6. tammikuuta 2014

Keljut sossut

Piti katsoa tuujuubista musavideo, mutta etusivulla oli raflaava otsikko jonka videon katsoin. En halua linkittää, koska se rikkoo törkeästi alaikäisten lasten yksityisyydensuojaa. (Ääliöitä ne jotka em. videoita a) lataavat b) myös ne jotka linkittää niitä kaikkialle)

Videolla poliisit hakevat sosiaaliviranomaisten kanssa(=virka-aputehtävä) kaksi lasta pois kotoaan. Huvikseni hain dataa mikä vaikutin on mahdollisesti saanut ihmisen lataamaan videon nettiin. Löytyy aika ympäripyöreää "faktaa". Pääsääntöisesti sitä, että sossuihmiset väärin perusten ja ilman perusteita, kuten aina. Vanhemmillekaan ei kerrottu syytä huostaanottoon. Juu niinhän se menee, perusteetta lapset kotoa haetaan! Not.
Olen ollut hätäisesti laskettuna yli 40(luultavasti enempi) virka-apukeikalla erinäisissä huostaanottojutuissa ja vaikken aina täysin tarkkoja detaljeja tiennyt, sen silti, että ei täällä Suomessa lapsia huvin vuoksi pois kotoa haeta. Interneteistä löytyy pelkästään vanhempien versioita tapahtuneesta, mutta vaitiolosäädösten vuoksi oikeita syitä ei ole mahdollista julkaista. Siksi uhriutuminen onnistuu niin helposti erinäisissä yhteiskunta versus pieni ihminen-keisseissä. Vanhemmat ja tutut voivat suoltaa julkisuuteen suoranaista valhetta eikä sosiaaliviranomaiset voi näihin tapauksiin sanoa juuta eikä jaata em. säädösten vuoksi.

Musta on kuvottavaa lasten privaattiuden kustannuksella hakea uhrijulkisuutta, vaikka todellisuudessa taustalla on paljon enempi.

7.1.2014 klo 17 
m.iltalehti.fi/uutiset/2014010717903807_uu.shtml

2 kommenttia:

Nina kirjoitti...

ERITTÄIN SAMAA MIELTÄ!!!!

Arttorius kirjoitti...

Ei ylläri, että myös sua sieppaa tuollainen arseilu.