tiistai 14. tammikuuta 2014

Luistelemassa

Kirpputorilta löytyi kerran käytetyt hokkarit kokoa 25 vitosella. Tyttärellä on kenkä 22-23 eli aivan liian suuret. Ei silti niin suuret etteikö voisi harjoitella luistelemista. Villasukka jalkaan ja menoksi! Toki muutakin vaatetta, vaikka kuumaveriset jälkeläiset olisivat mieluusti ilman. Lapsella oli tietysti kypärä päässä vaikka Anna Perhon mielestä se on turhaa.
"Luistelu" oli juuri sellaista kuin sen voi olettaa olevan. Tenava kuitenkin piti uudesta tilanteesta sekä ilmeisesti hiffasi mihin joskus pyritään, kun kauempana oli koululaisia liikuntatunnilla luistelemassa. Lähtiessämme lapsi hihkui toisten luistimia nähdessään "min, min, min!", kotona samoin kun siirsin omat luistimeni kaappiin. Niinpä, hänelläkin on hienot CCM:t!

2 kommenttia:

Adelheid kirjoitti...

Hyvä, hyvä. Hokkarit vaan tytöille niin oppivat luisteleen oikein. Tai en tiedä onko nykyään pienten lasten luistimissa niitä lovia siinä terän päässä mutta niiden kanssa oppii luistelun ihan väärin!

Arttorius kirjoitti...

Mitkään muut kuin hokkarit ei ole edes vaihtoehto! :D Mä en edes ymmärrä miksi on oletus, että tyttäret saa ne hankalat lovipäiset luistimet. Mun siskot on istutettu hokkareihin, samoin kuin vaimokin lapsuudenkodissa aikoinaan, joten tietysti hokkarit. :]