sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Pahuus

Harvoin, tuskin ikinä mikään lehtijuttu on saanut minut voimaan yhtä pahoin kuin mitä aiemmin iltapäivällä koulutehtävien tauolla erehdyin lukemaan hetken matkaa.
Edes mitkään työkuvioon liittyvät (tai nyt jotkut työkoulutehtävät) ei ole tehnyt yhtä skeidaa fiilistä kuin yksi ainoa lehtikuvaraportti, josta tiesin jo ennalta että paha asia. Niin silti sitten sellaista selasin, kun tyhmä. Voin pahoin, melkein pudotin puhelimen pois käsistä, mutta ennen sitä poistin sivuhistorian, koska sillähän se lakkaa olemasta... Lähes yökkäsin, kuten monta kertaa fyysisesti tuntuu että kroppa kierähtää ympäri vatsasta lähtien. Hrrh.

Miesminä asuu jatkossakin kuplassa perheineen. Tänne ei mikään huono pääse ellei huonoa itse aukaise jostain hanasta. Taas täytyy olla tarkempi.

4 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

Luulen, että tiedän mitä tarkoitat. Minä jätin avaamatta, koska tunnen itseni.

Voin pahoin jo lestadiolaispapasta tehdystä jutusta, hän kun sai vaivaiset 8kk ehdollista vaikka... no, tiedät, oli käyttänyt hyväksi omia lapsiaan ja näiden lapsia.

Paska maailma. Parempia vointeja sulle. Eletään kuplassa mieluummin!

Arttorius kirjoitti...

Uskon kanssa että tiät mitä tarkoitin. Minun olisi pitänyt samoin, mutta en osannut kuvitellakaan että niin iso jyskäys.
Paha olo ryskyi sen hetken, mutta menee sitten pois kun päätän että loppuu. Sillekin täytyy antaa sijaa, olen sen ainakin oppinut elämässä jos en muuta.
Kuplassa hyvä. :]

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Arttorius kirjoitti...

Pöh. Ei arvailuja. Ei ole väliä edes mikä, enkä siitä aio jauhaa enkä tahdo niitä tähänkään.