maanantai 13. tammikuuta 2014

Pariterapiassa

Olemme olleet mm. avioliittoleirillä muutama viikko naimisiinmenon jälkeen eli päivän puusavotassa tontilla silloin, kun kodista ei ollut perustuksiakaan valmiina. Avioliittoa on muutoinkin hoidettu tehokkaasti. Esimerkiksi lukuisilla kasvohoidoilla, joihin minut kirjaimellisesti sotketaan mukaan.
Varhain tänään oli terapian paikka. Nainen havaitsi viime viikolla, että saatoin olla ärrpur ilman ihmeempää syytä. Ihminen päätteli minussa olevan jotakin, joka ei sportilla, voimistelulla ja joogalla katoa. Lisäksi purin hampaita yhteen toissayönä, joka sekin lienee joku kireysjuttu. Hän sai jostain pikaisesti hankittua asiaan pariterapiaa.

Kaikkeen voi auttaa intialainen päähieronta. Ja suklaamutasotku kasvoihin. Ja kivitys. Rouva oli seurana, lapset ei. Päähieronta sai äijän lähes nyyhkimään. Suklaasotku kasvoihin teki ihosta söpösöpösen tuntuisen. Oli tosi feminiininen olo kuten aina julkisella paikalla mönjät kasvoilla. Viimeinen oli se kivitys eli kuumat kivet selässä ja muualla kropassa. Jännän tuntuista! Alle viiden minuutin päästä olin Narniassa, siitä hetken päästä nukahdin, vaikka olin juuri nukkunut loistavat yöunet. Pariterapian täydensi hidas aamiainen Kluuvikadun Fazerilla, jonka jälkeen suoriuduimme kotiin. Kello oli vasta 9.30, mutta tuntui kuin olisimme olleet poissa viikon.

Kotona henkilö nukahti sohvalle. Edes lasten korkeat äänet ei häirinneet.

Alamittaiset kummeksuvat lunta. Pienempi ei voi käsittää tilannetta ollenkaan. Toljotti äsken ulkona valkoista kuin ei olisi ikinä ennen mitään nähnyt. Maistaa sitä pitää myös, tietysti!

7 kommenttia:

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Toi kuumat kivet selässä mua kiinnostaa kyllä ja siihen saattaisin joskus mennä vaikken kuitenkaan mee. Tuntuu varmaan hyvältä. En koskaan ole käynyt missään "hoidoissa" paitsi joissain pakollisissa hieronnoissa kun on krempannut.

Jotenkin mulla on niin paksu ulkokuori tai jotain, tuntuu liian ahtaalta jos tuntemattomat tulee lähelle, en saa moisista sitä hyvää oloa mitä sinne myös mennään hakemaan. =/

Mutta nyt huomisesta lähtien reissussa meille kuuluu vaikka mitä kasvo- ja vartalohoitoja matkan hintaan, joka päivä yks hoito. Saattaa olla että yllätän itteni ja annan jonkun tulla naamalle vaikka suklaan kanssa. =D

Arttorius kirjoitti...

Ne oli erikoisen jännittävät kivet. Vähän kuin kiuaskiviä olisi laitettu selkään! Ihan niin kuumia ei ollut, mutta lämpöisiä silti. Tarkoitus niissä on kai jokin syvälle menevä lämpövaikutus tms. Oli hassua, kun koko kroppaan tuli lämmin olo vaikkei mikään kylmä ollut ennestäänkään. Vaikka niitä kiviä oli vain muutama, oli kuin olisi pienessä saunassa ollut.

Tiina kirjoitti...

Ihana nainen!

Tiina kirjoitti...

Olitteko kumpikin noissa jutuissa vai katseliko rouva sivusta kärsimyksiäsi? =)

Arttorius kirjoitti...

Niin minunkin mielestä. :-] Oli sekin.

Adelheid kirjoitti...

On sulla kyllä maailman paras vaimo. Munkin pitäis tehdä jotain kun oma mies on jo pidemmän aikaa ollut kireellä kun viulun kieli mut mä en näköjään keksi mikä sen lukon aukasis. =)

Arttorius kirjoitti...

Omatekoinen hieronta toimii aina, mahdollisesti sauna ja hyvä iltapala. Miesihminen on helppo kapistus! :D