lauantai 25. tammikuuta 2014

Sisustusplokipistekom

Lifestyle-blogi tässä hei. Näin kesällä unta valaisimesta, jollaisen tahtoisin tuikuttamaan keskelle tupaa, mutta en sellaista mistään valaisinkaupasta löytänyt, varsinkaan kun kuva oli vain mun päässä. Kuvajaiseni valaisin löytyi joskus, mutta unohdin sen hinnan ollessa liki 10 000 kruunua(=1100 €), pienempi 5000 kruunua(=550 €). Sain valaisimen taas mieleen pari päivää sitten selatessani internettejä, mutta noup, luonto ei vaan pistä myöden laittaa yli tuhatta euroa valaisimeen. Selasin kuitenkin hieman enempi ja sattumalta löysin täysin vastaavan ja varmasti yhtä laadukkaan kuin aiempi Artwood-laakin 550 rahan hintainen. Tämä:

Foto Lyktanin kuvapankista.

Just sellainen kuin on oltava! Hinta alle 200 euroa taloon.comissa rahtivapaalla toimituksella. Jee!

Noh, joko pääsen avotakkagloriawhatever-lehden blogistiksi? Mulla olisi myös ideoita soran laittamisesta maljakkoon, kynttilä perään ja oolalaa, siinä upea ja ihana sisustuselementti. Toinen idea löytyy kuormalavoista, ne toimii puuliiterissä polttopuiden alustana tai nekin voi toimittaa kierrätykseen jolloin niistä saa pantin. Niin ja renkaat, ne voi kierrättää eikä pistää niitä pihoja rumistamaan jurttien ympärille.

8 kommenttia:

e l i n a kirjoitti...

Hieno lamppu!

Arttorius kirjoitti...

Joo!

Marjaana kirjoitti...

Kyl sussa ainesta on. Tosin kuormalavathan on kuuminta hottia nykyään sisällä ja näkösällä. Joko futonin (!) alla taikka sitten trendikkäänä rouheana sohvapöytänä.

(Mäkin olen pudonnut kelkasta, kurkkasin googlen kuvahaulla kuormalava sisustuksessa niin paljon muutakin löytyy...)

Arttorius kirjoitti...

Joo niin on, makunsa kullakin, vaikkakin sitten huonolle maistuva :D Mä jotakin parikytvuotta katselin kuormalavoja rehusäkkien ja kivennäisten alla, ei tee mieli haalia kotiin niitä vapaaehtoisesti.
Meillo vaimon ex-sänky futonia, toimii punkkana vierashuoneessa, mutta siinä on alla sänky jota ei ole tehty siirtolavoista :-]

S kirjoitti...

Ei minulla ole laittaa 197 euroa yhteen lamppuun, saati tuhatta euroa. En voisi edes harkita asiaa. Sillä hinnalla saa paljon muutakin.

Arttorius kirjoitti...

Aha.

Maelka X kirjoitti...

Vois toimia tämän talon salissa tai sitten ei. Pistetään lamppu kuitenkin "korvan taakse".

Arttorius kirjoitti...

Tuo vaatii aika suuren tilan.
Ja puuta ympärille, sitä sinulla taitaa olla. Keittiössä sinulla on komea lamppu!
Mä kokeilin lapsen rantapallolla havaintoesimerkkinä onko liian pieni tai suuri aiottuun paikkaan. Rantapallo näytti pöljältä, mutta oletettavasti valaisin ei.