lauantai 18. tammikuuta 2014

Ulkoilua

Kotikylän jääkenttä on nyt tujussa jäässä. Tänään himmailin kahteen otteeseen ensin tytärtä luistelemaan tutustuttaen ja iltapäivällä mailan kera toisten teinipoikien kanssa lätkää pelaten. Hienoa huomata miten pienillä ja isommillakin juipeilla oli kypärät päässä! Siitä oli myös hyötyä, kun eräs innokas nuori luisteli luultavasti silmät kiinni suoraan minua päin, tömähdimme kummatkin selällemme klomps päät jäähän. Hetki keräilyä, taas mentiin! Pari tuntia mätimme kumilätkää maaliin ja takaisin, sitten joutikin palata kotiin, kun alkoi tulla holotna riittävästä vaatetuksesta ja liikkumisesta huolimatta.

Seuraavaksi laatuaikaa tiedossa itseni kanssa, koska ostin Maalaiskomediat dvd-boksin. Kesä, lande ja Suomi. Perusainekset viihtymiseen, oli se itse koettuna tai elokuvassa.

2 kommenttia:

Mika kirjoitti...

Ollaan käyty paljon luistelemassa tänä talvena. Olen luistellut viimeisen kahden kuukauden aikana enemmän kuin sitä edeltäneen 30 vuoden aikana. Mikä sekään ei ole kyllä paljoa.

Välillä luistelemassa on ollut pari sataa mukulaa. Kaikilla kypärät, tosi hieno juttu. Mun lapsuudessa ei kyllä ollut. Johtuu ilmeisesti siitä että kouluissa on jo vuosia ollut kypäräpakko, ilman sitä ei ole asiaa luistelemaan liikuntatunnilla.

Arttorius kirjoitti...

Musta koulujen kypäräpakko luistellessa on ++! Meidän koulussa ei ollut, mutta siitä huolimatta mulla oli avomallin mopokypärä. Vaikka se nolotti ja oli hirveä, oli se tarpeen kun välillä tärskähtelin jäähän rajustikin. Ei tarvitse olla iso vika kun se on päässä ;D

Luistelu on kyllä huippua! Sekin. Kivaa, kun olet löytänyt sen tauon jälkeen. Se on kanssa sama kuin polkupyörällä ajaminen, että kerran opittua se on aina hallussa.
Meidän 1 v 10 kk tsirbu on ollut äitinsä kanssa joka päivä totuttelemassa hokkareihinsa ja kohta hänestä on luultavasti varaus änhooällään...