keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi sunnuntai

Havaintoja uudenvuodenpäivältä:

Ihmiset olivat sankoin joukoin kävelemässä(myös minäkin rattaiden kera joka piti sisällään 1-2 kpl jälkeläisiä) ja ihmettelemässä uutta maailmanjärjestystä. Ei tullutkaan maailmanloppua. Jotkut kultit lienevät pettyneitä.

Wienin filharmonikkojen uudenvuoden konsertti kuulostaa aina yhtä upealta.
Mutta en voi sietää Yleisradion selostajaa.

Privablogissani alkoi kahdeksas vuosi. Huh, mietin yöllä.

On aivan sunnuntainen olo.

En tehnyt yhtäkään lupausta. Taisin vuosi tai useampi sitten tehdä päätöksen, että pyrkisin nukkumaan ennen kello 22. Joskus menen, yleensä vasta 23 aikoihin. Joten ei kannata luvata edes itselleen, jos ei ole pakko. Muovipussitonta elämää silti jatkan. Muutoinkin aion jatkaa olemista täydellinen(hah).

Merivesi oli aivan yhtä kylmää kuin maanantainakin. Olisiko plussan puolella peräti yhden asteen verran.

Jotkut ihmiset todellakin suuren kriisin tullessa pintaan pyrkivät eroon kaikesta hetken mielijohteesta löytääkseen itsensä. Juujuu ei voi tietää niin ulkopuoliset mitään, juujuu tiedetään.

Tutkin merikartastoa ja ainoastaan 2-300 metrin päästä meidän laiturilta alkaa pitkä taival 70-90 metrin syväystä. En ole varma tulkitsinko edes oikein, mutta sopisihan sinne piilottelemaan muutama neuvostoliittolainen sukellusvene. ;] Ja mistäpä niistä tietää mitä tuolla vesissä periskooppeineen suhaa. Kunhan pysyy siellä pohjassa eikä tule sotkemaan meidän biitsille, koska aion mennä taas huomenna uimaan.
Muistui mieleeni eräs lapsuusajalta, kun isän kaveri oli meillä kylässä käymässä ja näytti työnsä(vissiin Wärtsilän telakalla töissä hän) alla olleen sukellusveneen "pohjapiirrosta". Se oli iso lakana, jossa oli merkittynä tarkasti kaikki sukellusveneeseen tulevat detaljit. Etupää sukellusvenepiirroksesta oli tyhjää tilaa, koska neuvostoliittolaiset tälläsi itse sinne atomivoimaansa. Olikohan aivan luvallista kyseisen vekottimen pohjapiirrosta näyttää ulkopuolisille, mutta väliäkö sillä. Mielenkiintoinen se oli.

Vanhempi lapsi oli roudannut ison kasan duploja omaan sänkyynsä jolloin häntä peitellessäni tyyppi alkoi leikkimään niillä eikä enää tietoakaan unetuksesta, joka hetkeä aiemmin meinasi pudottaa hänet nukkumaan iltapalan ääreen. Hmpph.

Onko huomenna siis maanantai? Ei ole, torstai on.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Neuvostoliittolaisista tuli mieleen et seisoskelin maanantaina ilmeisesti tosi äveriään venäläisen takana kassajonossa, koska herra maksoi mustalla Amexilla.

Toivottavasti oot iskussa tänään, koska niin olen minäkin! ;) See you!

Arttorius kirjoitti...

Mähän olin, llhhuuser. :p