lauantai 1. helmikuuta 2014

Häissä oli kivaa

Oli häät, huikeat olikin. Eilen mulle tuli akuutti vaateongelma asiaan liittyen: Paita kinnasi ahdistavasti hartioista ja haubereista. En tiennytkään kasvaneeni kesästä, jolloin paita on ollut viimeksi käytössä. Paita on mallia slim fit muutoinkin, mutta nyt napit kaulassa ahdisti ja saumat. Takki olisi peittänyt ahdingon, mutta yleensä osallistun häihin/juhliin, jossa pitää vähentää vaatetusta joralattialle päästessä ja olisihan se häirinnyt oloa! Löysin kätköistäni sopivan hieman väljemmän paidan, joten seljätin vaateongelman.

Niin ne häät. Johanneksenkirkossa vihkiminen, jeepilleet meren äärellä toisella puolen Tsadia upeassa miljöössä. Morsian oli viehättävä ilmestys valko-violettisävyisessä koltussa ja sulhanen vaikuttava kadettitantussaan. Aviopari on tuntenut toisensa lapsesta saakka, aina pitäneet toisiaan "vain" kaveruksina. Pari vuotta sitten oivalsivat tahoillaan notta voi vitsi mikä aarre ja helmi tuo on. Siitä se ajatus oli lähtenyt. Ei huonompi vaihtoehto puolisoksi ihminen, jonka tuntee kolmen vuosikymmenen ajalta ja silti haluaa mennä sellaisen kanssa naimisiin! Juhlissa oli mukavaa omalla painollaan soljuvaa ohjelmaa, maukasta ruokaa, kivoja vieraita, uusia tuttavuuksia, hyvin soittava poppoo. Paljon positiivista energiaa ja lämpöä. 
Hyvät juhlat tunnistaa esimerkiksi siitä, ettei malttaisi lähteä kotiin ja myös siitä, että tulee fiilis näiden olleen parhaat juhlat ikinä. Kemuissa mulla oli deittinä kaunein, ihanin, hauskin ja paras bööna, jonka jorausseuran ja hauskanpidon lisäksi sain ällistyttävän helposti houkuteltua meille katsomaan radioo. Ei paha! Pitää mennä joskus toistekin johonkin.

9 kommenttia:

Samppa kirjoitti...

<3 nääh, säpäsäpä.

Arttorius kirjoitti...

Äläpäs sä tuu säpätteleen tänne tai... http://www.ruutu.fi/ohjelmat/kuninkaalliset-haat/onko-tassa-haiden-historian-rakastunein-pari

Samppa kirjoitti...

Kun mä herään aamuisin, mietin ensimmäisenä kuinka hurmaan vaimoni joka päivä uudelleen. <3

Arttorius kirjoitti...

Yök yök yök!

Samppa kirjoitti...

Minkä mä sille voin. Se on mun elämäntehtävä! <3

LB kirjoitti...

Millaista ohjelmaa oli? Kumman tuttuja ihmiset ovat?

Arttorius kirjoitti...

Kummankin! Mä olen tutustunut tsirbuun vuosia sitten kesäjuhlilla, siitä muutama v. tutustuin herraan yhteisen ystävän kautta. L tuntee tsirbun opiskelu- tai työhommasta. Pieni maailma!
Oli runoilua, saksofonisointia ja muuta musisointia. Liveposse soitti club tropical-tyyppistä settiä eli veri guuud stuff.

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Kivat häät on kivoja, ikävä kyllä harvoin vaan tulee kutsuja. =)

Arttorius kirjoitti...

Jo vain! Mutta sitten ei ole tiedossa ainakaan avioeroja ;D