keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Huoh

VOI ÖRGH

Tykkään puusta niin että pää ratkee. Tykkään susta niin että halkeen - eikö yhtään kamalampaa vinkunaa ole keksitty? (On!) Miksi sen pitää soida aina silloin, jos olen hetkeksi vaihtanut radiokanavan suomipopille tms. Aivan hirveä renkale! (Artisti sopisi mun henkilökohtaiselle tuskafestareille, jossa esiintyy mm. Popeda, Mamba, Dingo ja mitä näitä nyt on.)

Loistinkijät torifiissä ja huutonetissä. Huutonetti on nykyään basaari, jossa on mahdollista tarjota myytäviin tuotteisiin ihan mitä vain ja niin monta kertaa kuin viitsii. Huutokaupan idea on "pikkuisen" kadonnut.
Torifiissä myyn ylimääräistä, uudenveroista Stihl-raivaussahaa, joka shopissa ostettaessa kustantaa reilusti paljon enemmän kuin siitä pyydän. Sain kaksi tiedusteluviestiä asiasta, joista toinen oli linkannut verkkokauppaan, jossa kiinaroinapilipalivehjeraivaussahaa myydään uutena 199 eurolla ja tarjosi sen perusteella Stihlistä 240 euroa. Toinen tiedustelija olisi halunnut koekäyttää sahaa taimistossaan ja jos se olisi hyvä(eli ei varmasti), hän voisi maksaa siitä 280. Yllättäen en vastannut henkilöille mitään. Torifiissä myytäessä ei kannata ikinä laittaa julki puhelinnumeroaan, siitä voi saada sellaiset iilimadot kimppuunsa että hyh. Ihminen, joka haluaa ja tarvitsee ko. tuotteen, jaksaa näpytellä viestiä sieltä torin oman viestipalvelun kautta.

Ystävänpäivästä kitisijät(sama ulina myös joulusta, vapusta, pääsiäisestä, juhannuksesta, kesästä, talvesta, liukkaudesta, hiekan hitaasta keräämisestä keväällä, katulamppujen puuttumisesta peräkorven huudeilta tai ihan mistä vaan). Valivali, kun on kaupallinen ystävällinen päivä, en varmasti mitään se on jämpti näin, tosiystävät on joka päivä läsnä, kylläpä se harmittaa, kun amerikkasoopa nilkuti nilk. Entä, jos pistäisi tietokoneen kiinni, ei näy mainokset ja lehdet lehtikeräykseen, ei näy mainokset joten pitäisi lakata asiasta vaivaaminenkin! En luultavasti aio kyseistä päivää viettää(paitsi vaimoni lahjon ehkä hunajalla, koska hän on rakkauspakkausultsi ihkulällylöö ja minä maailman paras pupuppiduu aviomies), mutta eipä se ole keneltäkään pois, jos haluaa komppikselleen antaa kortin sinä päivänä.

Töykeästi käyttäytyvät mulle kaikki heti nyt-palvelua ansaitsevat aasiakkaat. Kumpi hyödyttää enemmän, pään aukominen vai asiallisuus?

Superfoodit. Höyrähtäneet ihmiset on saatu onnistuneen markkinoinnin ja hypetyksen toimesta uskomaan ja tuhlaamaan rahansa viidakosta rahdattaviin superfuudeihin. Spirulina, macajauho, gojimarja(vain joka viidennes tuontierä täyttää puhtausnormit kasvinsuojeluaineiden osalta), hamppu, acaimarja...
RAAKAsuklaa, RAAKAmaito(milloin tinkimaidosta tuli nimitys raakamaito, niinpä, tinkimaito kuulostaa yhtä tuoreelta kuin sata vuotta vanha termi)...
Pakurikääpäsissit käy ryöstöretkillä toisten metsissä sahaamassa pahkoja ilman lupaa, vaikka sekään asia ei kuulu jokamiehenoikeuksiin. Mutkun pitää olla superfoodia, kun on ensin vuosikaudet mätetty sisuksiin skeidaa ja eletty kuin mitkäkin itsestään piittaamattomat, sitten yhtäkkinen suunnanvaihto ja superfoodismi pelastaa maailman ja parantaa syövät ja kasvaimet. Beeäs.
Miksi pitäisi käyttää pitkien matkoja päästä kuljettuja, kuivattuja ja pakattuja tuotteita, kun superruokia löytyy myös lähiruoistamme? Ni. Ja kuusenkerkät ja nokkoset ja...


Herrneitä tarrjjollaa, soppapäivä huomenna!

14 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

Meni hermo?

Lotta kirjoitti...

Helpottiko? =D =D
Onhan hunaja vaaleanpunaista ja koristeltu ruusunlehdillä?

HelvetinPöllö kirjoitti...

http://www.esteetonekokyla.fi/233264108

Arttorius kirjoitti...

Helv.Plö :D
Ainoastaan raivaussahatinkijöihin, muut yhdistelin luonnoksista yhdeksi sompaksi, näyttää pahemmalta kuin on :p

L, tietysti. Pari smagardia ja rupiinia myös. Sviit foor mai sviit.

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Anna eeriksonnin kaikki kappaleet on vielä kamalampia. =)

Arttorius kirjoitti...

Kaaaiiiikista kasvooooista, kaikiiiiista katseiiiista etsin sinun SINUA vaan, rääky rääky kääky rää :D Kamalia on monta. Huh.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä antaa sulle oikeuden arvostella muiden blogi- tai muita kirjoituksia? Mikset itse laita siinä kohtaa konetta kiinni, samalla kun käsket muiden olla lukematta tai kuuntelematta tai vuodattamatta? Miksi sun mielipide on parempi kuin muiden?
Tiina

Arttorius kirjoitti...

Herneitä ensimmäinen pussillinen sinne, ole hyvä! Laita porkkanaa rokan sekaan, tekee pikantin maun! Jaxuhali rokan veivaamisen kanssa!

Vaikka se upeemahtavaupeemahtava oikeus nimeltä sananvapaus ja myös se, että tämä on minun ikioma blogi ja just siksi minun mielipiteet seisoskelee täällä, kun en jaksa toisia haastatella omien mielipiteittensä suhteen. Se nimittäin menisi hankalaksi jos pitäisi koostaa toisten aatoksista tekstiä, huuh, pelkkä ajatuskin kuulostaa hankalalta. Miksipä sulkisin koneen, kun en lue ikivalittajien kirjoituksia tahi blogeja, eijjaksa.
Jos sulkisin koneen ennen avaamistakaan, olisi hieman vaikeaa kirjoittaa vaikkapa blogiin tai maksaa laskuja. Kitinää kuulee, kun menee kauppaan, kirjastoon, uimahalliin. Mut hei, se jaxuhali sulle <3

HelvetinPöllö kirjoitti...

TSNEH:in lisäksi viime aikoina kammottavinta saissea on ollut Säännöt raukkaudelle. Ja se joku hemmetin junat ja naiset.

Eikös blogit ole juuri sitä varten, että saa tuoda julki omia ajatuksia? Olen ymmärtänyt tämänKIN asian väärin. Nittu.

Mutta kiva on kun mulla on parikin blogia seurattavana, jossa voi ihan avoimesti harrastaa tätä p..n nuolentaa - en taaskaan oikein tajunnut tota Tiinan kommentia vaikka kuinka monta kertaa luin, mutta nauruhermoon sekin taas iski, kiitos.

Mun mielipide on aina paras.

Arttorius kirjoitti...

Joo! Junat ja daamit, uuuu uuu uu-uu-u-u-u... Voi kääk mitä mönjää!

e l i n a kirjoitti...

Joo en mä tajuu.
Mutta naurattaa nämä sun jutut! Ihan kipeesti.
Just niinq niin ihquu.
Tähän väliin ihan välttämätön pakko copy-pastettaa yhdestä blogista jota satunnaisesti seuraan (en kyllä tod tiedä miksi!!!) :
Kirjoitus oli siis "blogiletuista" jonka mukaan jotkut banaani-kananmunaletut on nyt niin pinnalla kaikissa blogeissa (?) Eräs kommentti:
"Haha, minä kuulun siihen kastiin joka haaveilee kaikista tällasista tään hetken kuumimmista trendeistä mut ne aina unohtuu."
"Mullaki monesti käy nuin, tuun vähän jälkijunassa aina..."

Siis ihan oikeasti. What?! Joo. En tiennyt itkeäkö vaiko nauraako mutta onneksi meitä on moneen junaan ja onneksi elämänjuna on niiiiin monivaunuinen että pääsääntöisesti saa hengata samassa vaunussa sellasten kanssa joiden kans jutut menee yksiin.
Ai kauhee kun oon kamala!

Tiina kirjoitti...

Muuan perheeseemme kuuluva 5-vuotias poika lauloi viime viikolla tuota biisiä Lexin vanhempien kahvipöydässä radion kanssa kilpaa: "tykkään susta niin että laukeen".

Lapsi kuulee sanat vähän toisin =D Autossamme kuului joskus muutama viikko sitten kaikkien neljän huutamana "Tykkään susta niin että aukeen".

Olen niin ylpeä äiti =D

Lotta kirjoitti...

Ei oo todellista! :D :D

Onneksi ehdin nielaista kaakaot, olisi törähtänyt suusta pihalle 😁

Arttorius kirjoitti...

Arkh! Blogiletut sentään! Jään mielelläni jälkeen kaikesta mihin liittyy banaani tai blogista tutut asiat, kuten puddingit ja sorel-sklobot. Eiku noi sorellit taisi olla viime vuonna kuuminta hottia yhteistyökinuajablogistien osalta.

Tässä kuuma blogiletturesepti:
4 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoa
1 tai 2 munaa
ripaus salt
paistamiseen ja taikinaan voita, syödään hillon kera. Hehei, täähän olikin ihan tavisletturesepti niinQ.

Tiina! :D ! ! ! Teidän toinen poika on ufo tyyppi! :D