torstai 27. helmikuuta 2014

Kysy, minä vastaan

Helmikuun hakuja

Pariterapiassa vaimon kanssa - Jooh, se kannattaa varmasti, jos on solmuja joita ilman ulkopuolista ei osaa selvittää. En osaa kertoa kokemuksia sellaisesta.

Catmandoo valmistusmaa - En löytänyt minäkään etsiessäni missä mahdetaan tehdä. Suomalaiseksi kenkiä sanotaan, mutta ei voi tietää.

Vapaaehtoisesti lapseton - Moni on. Kaikilla omat syynsä.

Hyväntekijä näyttelijät - Esko Salminen, Tea Ista, Sari Siikander, Carl-Kristian Rundman

Hauskat eläinvideot pasi - Harmi, ettei Pasi-norppaa enää ole missään näkyvillä. Pasi on varmasti rasittava penska, kun sitä pitää komennella usein. Lisäksi Pasi huutaa sitä äitäänkin joka käänteessä. Edit. Tuleepa pasi vielä! Höh, on mennyt ohi monta.

Suklaamunavalikoima laaja - Kaupoissa on jo laaja suklaamunavalikoima! Koskas se pääsiäinen on, huhtikuun lopussa?

Gösta Sundqvist kuoli nukkuessaan - Saattoi olla, en tiedä. Musiikki on onneksi aina ja Koe-eläinpuisto.

Blogi ja lasten kuvat - Lapsilla on oikeus yksityisyyteen. Mielestäni ei kuulu julkisiin blogeihin, mutta kaikki tavallaan.  Hyvä artikkeli aiheesta mitä vanhemmat voisivat funtsia ennen tenaviensa asioiden julki kertomista.

Ihana vammainen ihminen - Mulla tulee joskus kakofiilis, kun vähemmistöistä, vammaisista tai joistakin muista "spesiaalimmista" tapauksista luonnehditaan "vammainen ja tosi ihana" tai "homot ovat ihania ihmisiä..." Jooh, ei tule käsittää väärin, mutta överi korrektius on hölmöä ja kaiken lisäksi teeskentelyä. Tunnen muutaman/monta(luultavasti enempi, aivansama.com) homoa, joista jotkut ovat usein todella ärsyttäviä, typeriäkin ja pari niin kaukana ihanasta ylipäätään kuin etelänapa eikä sillä ole homouden kanssa mitään tekoa. Mutta ei ole mitään syytä selvittää ihmisten meininkejä, joten miksi pitäisi lajitella ylipäätään. Myöskään kehitysvammaisuus ei tee ihmisestä automaattisesti ihanaa, vaikka jokainen on ihana tavallaan. Ihana tai ei, yhtä ihmisiä kaikki, mutta diibadaabaluonnehtimiset hiiteen.

Eron jälkeen heti uusi suhde - Miten näillä hauilla tänne tullaan? :D Tiedä noista, mutta mikäli ihminen ei osaa olla eron jälkeen hetkeäkään yksin tai on pakko saada vain joku, noh, läheisriippuvainen on sellainen. Mikäli "rakastuu" kesken kipeää tekevän eron, ei sillä ole rakkauden kanssa mitään tekemistä tai mikäli joku eron kanssa kipuileva "rakastuu" sinuun, voi sen rakkaus-sanan siitä jättää pois. Bullshittiä voi väittää muille ja itselleenkin, mutta lopulta kaikki "kaunis katoaa".

Hyvä elokuva - Tykkään nössöelokuvista, yksi sellainen uusi listalleni, jonka katsoin vasta pari päivää sitten on J. Robertsin Eat Pray Love. Kirjana toimi, myös leffana. 

Arttorius vaimo missä töissä - Heh. Jollakin dingelidongelilla on suunnaton halu saada selville asioita jotka ei dingelidongeleille kuulu pätkääkään.

Kompressiotrikoot juostessa - Miksi tällaisella haulla on tämän blogin puolelle päädytty? Hyväthän ne on siinä, mutta shortsit päälle siihen vielä sanon ma.

Minä kysyn. Eletäänkö vuotta 2014 vai 1987?

Kysyn toisenkin. Voiko jo alkaa iskemään aitatolppaa maahan?

7 kommenttia:

Mika kirjoitti...

Pojalle sinistä päälle ja auto käteen, tytölle punainen hame ja nukke kaveriksi. Näin sen pitää olla, muuten kasvaa kieroon.

Hyvä pointti tuo vähemmistöjen yleistäminen jotenkin erityisen hyviksiksi, yhtä ikävää kuin samojen ihmisten leimaaminen negatiivisilla mielikuvilla.

Piti kommentoida tuota eilistä juttua mutta parempi varmaan olla kirjoittamatta sen enempää. Fyysinen väkivalta lapsille on hirveintä mitä voi edes kuvitella mutta eipä tuo henkinenkään kauaksi jää mutta eipä taida ketään kiinnostaa.. Terapiassa voi sitten aikuisena istuskella ja purkaa mistä masennus ja syömishäiriö lähti liikkeelle. Niin kuin joskus ennenkin ollaan toisiamme kommentoitu niin nämä tapaukset joita näemme julkisesti on kuitenkin vain jäävuoren huippu siitä miten toimitaan siellä kotona kun kukaan ei ole näkemässä.

En halua edes ajatella. Oman lapsen saamisen jälkeen tämän tyyppisille jutuille on vain tullut todella herkäksi.

Tiina kirjoitti...

Mitä, eikö varsilenkkarit pastellisävyissä viehätä? :D :D Näin eilen tyttöä jumpalta hakiessa hooämmän mainoksen jossa oli NEONVÄRIT. =)

Marjaana kirjoitti...

Multa kysellään vaan laajaa munavalikoimaa ;-)

Lotta kirjoitti...

http://img1.etsystatic.com/001/0/5122932/il_570xN.469010481_oezi.jpg saattaa olla vanhan mallin tuonti uudestaan markkinoille vai onko koskaan kadonnut edes. Vähän kuin superstarit.

Arttorius kirjoitti...

Mika, truu. Kun se tuntuu sivullisesta jaskalta jos jotakin pilttiä nöyryytetään tai muuten kohdellaan päin ahteria, mitä kaikkea se sille lapselle tekee. Joiltakin ihmisiltä tulisi ottaa vanhemmuusoikeudet pois, mutta eihän se niin mene.

Tiina, miten sä voit tietää mikä oli kasikytluvulla in, olit kapaloissa! :-]

Marjaana, ne sun munahaut näkyi minullakin jostain syystä. :D

Lotta, näin ikävä kyllä taitaa olla. Ei se nyt niin hieno ole että voisi palauttaa takaisin.

elina kirjoitti...

Minulla tuli neonväreistä mieleen kukioaika, kun meidän luokalla oli tyttö, joka pukeutui neonväreihin. Oli seiskytluvun loppupuoli.
Eilen ihmettelin venelehden mainoksessa olleita miesten purjehdus ja veneilykenkiä. Mies kuulemma on mieluummin paljain jaloin. Oli kamalan värisiä.

Arttorius kirjoitti...

Pidin neonvärejä kamalina jo niiden kulta-aikaan, saati nykyisin, argh! Mutta niin vaan tietyt jutut kiertää muutaman vuoden sykleissä vaikka useammat varmasti jättävät hankkimatta sen kamaluuden takia.