sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Kysyttävää

Kysyttävää Kelalta

Jos perustan toiminimen ja teen töitä joskus iltaisin ja viikonloppuisin(eli kun lasten äiti on kotona työstään), saanko silloin (osittaista) hoitorahaa tenavistani?

Jos teen töitä muulle kuin työnantajalleni osa-aikaisesti muutamana päivänä viikossa, onko oikeus kht:een?

Ymmärsinkö oikein vai muuttuiko 1.1.2014 säädökset tosiaan tasa-arvoisemmaksi lasten isän hoitovapaalla työskentelemisen suhteen?

---

Kysyttävää valtiolta

Miksi metsäyhtiöt kärttävät leimikoista biopolttoainetta niin innokkaasti? Voisiko tukea enempi kestävää kehitystä talousmetsissäkin?

Minkä takia näperrellään kaiken diibadaaban kanssa, mutta oikeasti tärkeät asiat sivuutetaan? Esimerkiksi yli 200 poliisia on työttömänä, hoitajien mitoitus laitoksissa minimissä, pienyrittäjän on kallista palkata työvoimaa ja siten laajentua jne.

Kumpi on edullisempaa, ennaltaehkäistä vai korjata seurauksia?

---

Muuta kysyttävää

Miksi puristettava juusto aikoinaan katosi kaupoista?

Mihin tämäkin päivä katosi?

Mitä tekee aarporaaja?

2 kommenttia:

Antti-ihana kirjoitti...

Voithan puristaa tavallistakin juustoa, tuskin se pahastuu. : )

Aarporaajat on kovia naistenmiehiä, kuten muutkin poraajat paitsi hammaslääkärit. Hammaslääkärimiehillä on yhtä sievät ja hennot kädet kuin minulla eikä ne ole suuressa suosiossa.

Arttorius kirjoitti...

Eiku mä olisin halunnut sitä valmiiksi puristettua! Se ei ollut kuin hetken myynnissä eikä mitään päivittäistuotetta, mutta hyvää ne muutamat hetket.
No voih. Mulla on suuret rukkaset, mutta en ole naistenmies. :p Sullakin on se yksi ihanaisotus, jolle kelpaat sievine ja hentoine käsinesi!