sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Souda, souda sinisorsa

Ei soutanut sorsa, mutta epanat lintujenkin edestä. Viimeisestä uintisessiosta on yli viikko ja sen kyllä huomasi heti parkkipaikalle tultaessa. Kumpikin hihkui ja heilui, toinen yritti päästä turvaistuimesta irti vaikka vyöt oli vielä kiinni. Minulla oli hostattavana vanhempi nuppu, rouvalla nuorempi. Lapsi ei olisi malttanut millään olla suihkussa aloillaan, kun arvasi mitä seuraavaksi on tiedossa. Kerran koitti karata, mutta sain napattua saippuaisen tirriäisen kiinni ennen kuin hän olisi kirmannut altaaseen. Jostain syystä tytöllä on älliäinen muistissa ettei edes pikaistuksissaan lähde juoksemaan, vaan aina kävelyvauhtia. Helpottaa kiinniottamista. Parempi olisi, jos malttaisi vartota, mutta ei kaikkea voi muistaa.
Tyttäret uiskentelivat ja leikkivät vedessä kuin kalat tunnin. Kotona ruoka, jonka jälkeen alamittaiset tipahtivat sänkyihinsä tajuttomina.

Jokohan olympialaisten jääkiekosta ja pelaajavalinnoista jauhaminen ja kitinä voisi loppua? Vissiin pari viikkoa lätkä sitä, lätkä tätä koivu sitä koivu tätä selänne sitä ja tuota. Argh! Onneksi on tsirbut!

6 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

Mitä, toinen mies joka ei perusta LÄTKÄSTÄ?? Teissä on joku valuvika, sinussa ja mun puolisossa.
Suomessa kun ei oo muuta urheilulajia kuin LÄTKÄ. Ja kun jauhettais ees pelkästään tästä suomalaisesta LÄTKÄSTÄ, mutta kun pitää jauhaa vielä kaikkien muiden maidenkin, niin meinaa välillä pinna katketa. Ja kun en uskalla siitä kaveripiirissä ääneen mainita, että riittäiskö jo, kun puolet niistäkin on kai mukulasta asti niillä kumisillä lämisköillä ruokittu. Saisin sakinhivutusta nimittäin. AARRRGGGHHHH.

Mutta kuten sanoit, onneksi on Enni - sitä minäkin katoin sormet rystysiä myöten kurkussa. Sain hyvän syyn olla lähtemättä anopille....

Arttorius kirjoitti...

Joo, valuvika! Suomessa ei tunnu olevan muita urheilulajeja kuin jääkiekko. Se on aivan liian suuressa asemassa monen asian suhteen. SM-liigakin tarkoittaa yksistään jääkiekkoa, vaikka montaa muutakin urheilulajia mitellään sm-tasolla! Sitten nämä ainaiset vouhkaamiset pelaajista, valinnoista ja valmentajista oli mikä arvokisa tahansa tulossa tai menossa. Jos anteromertaranta ei ole selostamassa, voi jösses mikä ulina taas, vaikka sitä elämöintiä jota selostamiseksikin kutsutaan, ei jaksa minuuttia kauempaa kuunnella.

Todellisuudessa tykkään lätkää pelata itse, kuten eilen kotikylän jääkentällä teinien kanssa, ja joitakin matseja on kiva katsoa, mutta en tule vahtaamaan nytkään kuin korkeintaan semifinaalit. Finaalitkin kykenen helposti skippaamaan. Kokonaista kolmea erää ei pysty tai siis huvita enkä menetä mitään, jos jää katsomatta kokonaan.

HelvetinPöllö kirjoitti...

Okei, kun kerran säkin tunnustit lätkää pelaavasi, niin mäkin voin tunnustaa, että kyllä meilläkin sen verran sitä katsotaan, että esim. nuorten MM-kisojen loppuottelu katsottiin ja olihan se kieltämättä jännittävää katsottavaa.

Jos Suomi näissä kisoissa pärjää ja loppuotteluun pääsee, niin kyllä se luultavasti katsottua tulee - riippuu ihan etukäteisvouhkaamisen asteesta. Ja siinä katsomisen ohessa pystyn kyllä ihan helposti neulomaan yhdet sukat tai lapaset. Että niin paljon kiinnostaa ;)

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Voih, kirjoitin äsken oikein puheripulikommentin ja se katos. =D

No kuitenkin jotenki niin että Kangasalla jossa usein käyn uimahallissa on paljon pieniä ihmisiä perheineen uimassa tai lotraamassa, tai leikkimässä. Kangasalan halli onkin hyvä ja lämmin, aika uusi. Joskus se vaan on tosi tupaten täynnä.

Onneks käytte lasten kanssa uimahallissa, jos mulla olis jälkikasvua totuttaisin sen aivan varmasti olemaan vedessä kuin kotonaan. =) Tärkeä asia.

Reija kirjoitti...

Muistin blogisi pitkästä aikaa =)

ps.Jos ehdit ja olet terve, tule moikkaamaan mua lasten kanssa joku aamupäivä 7Beehen.

Arttorius kirjoitti...

Jaana, kuohu on kiva! Olen pari kertaa käynyt kaverin kanssa uittamassa hänen lapsia siellä.
Tenavia on hyvä uittaa ihan alusta saakka. Kehittyy monta taitoa siinäkin ja onhan se superkivaa!

R, joo.