sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Yleisradion musiikkiohjelmat

Ylen radiokanavilta tulee hyviä musaohjelmia. Kaikkea en ehdi kuunnella eikä ole välttämätöntäkään, mutta toisinaan on mukavaa lyödä luurit korvaan ja uppoutua lisäksi johonkin hyvään kirjaan. Onneksi on Areena, josta löytää kaikkea, kun harvoin on radio oikeaan aikaan auki.

Muutamia mieleisiäni

Lempimusiikkia, toimittaja Tuuli Saksala
Café Tropical, toimittaja Telle Virtanen
Lakatut varpaankynnet, toimittaja Susanna Vainiola
Kissankehto, toimittaja Susanna Vainiola
Muistojen bulevardi, toimittaja Jake Nyman/Tuuli Saksala
Uudenkansanmusiikki, toimittaja Nora Gustafsson

Trooppinen kuppila on minun ja alamittaisten svengisessio-ohjelma lauantai-iltoihin, muut toimii vaikkapa reenatessa tai muutoin vaan himmaillessa.

Yle-vero on hieno asia!

7 kommenttia:

elina kirjoitti...

Noita minäkin kuuntelen. Patsi uuden kansan musiikki menee välillä vähän yli ja lempimusiikkiin olen liian realisti myös musiikkimaultani.Lisäksi listallani on bluesministeri ja kartrytohtori.
Poppikoulu on listalla ja sunnuntain myöhäisillassa levylautakunta. Kun telkkaria ei ole, niin kutoessa kuuntelen mielelläni musiikkia. Mies ei halua kuunnella puheohjelmia iltaisin, kun kuulemma sekoittaa dekkarin luvun:)

elina kirjoitti...

Ja taas kamalasti kirjoitusvirheitä, taidan hakea silmälasit.

Arttorius kirjoitti...

En jostain syystä pidä poppikoulun toimittajista, vaikka hyviä ohjelma olisi sekin. Olen yrittänyt, mutta en vaan ole tottunut. :/
Susanna Vainiola voisi puhua enempi muissakin ohjelmissa, tykkään hänen äänestä tosi paljon, en ole aivan varma onko muualla. Toinen josta pidän on tuossa levylautakunnassa oleva Tarja Närhi.

Heidi. kirjoitti...

Lisään listaan sunnuintaiaamupöivän Jake Nymanin. Ja Nousevan auringon talo oli hyvä aika usein. En tiedä, tuleeko sitä enää.

Arttorius kirjoitti...

Joo, tuo myös! Minun mielestä on sama ohjelma jota Heikkiharmamikähectorinnimionkaan juontaa kanssa välillä... Tai sitten on kaksi eri ohjelmaa ne, kumpikin/se tulee tuohon ajankohtaan. Kuuntelen vaan harvoin.

elina kirjoitti...

Tänään on sitten vierivien kivien vuoro.

elina kirjoitti...

Tänään on sitten vierivien kivien vuoro.