perjantai 28. maaliskuuta 2014

Arvontaa

Ei kuulu tapoihin hakea milloin lääkäriin-dataa nettipalstoilta, mutta nyt tuumin niiden ja lääkäriasemien nettisivuja tutkiessa pitäisiköhän minun käydä jossakin kokeessa viikonloppua vasten jos selviäisi onko mussa joku infektio kun kylmä/kuuma sahaa iltaisin ja öisin ja nyt myös parina päivänäkin hiukan. Olo on aika matalana ja kököhkö puolimielinen olo. Feeberiä ei ole, mutta viluväristyksiä pitkin iltaa ja muutamana yönä.

Nimim. Plaah

6 kommenttia:

elina kirjoitti...

Kannattaa varmaan kokeilla, pääsiskö lääkäriin. Palelin ja hikoilin vuoroteleen pari viikkoa(eikä ollut mummutauti) ja sitten tulehdusarvot vähän koholla ja lastentauti eli korvatulehdus vaivasi.Vähän kai leuhkaa sairastaa lastentauteja lähes kuusikymppisenä:)

HelvetinPöllö kirjoitti...

En tahdo pelotella, mutta kun tässä nyt itse on kokenut kaikenlaista, niin suosittelen pyrkimään tohtorissedän tai -tädin juttusille, ei siitä varmasti haittakaan ole. Vähän verta ottavat ja tarkistavat tulehdusarvot niinkuin Elinalta ja pienen tai ison verenkuvan.

Verikokeen ottaminen ei satu, vähän pistää ja täti laittaa laastarin päällä. Jos oikein nätisti pyydät, voit vaikka saada Nalle Puh tai Aku Ankka -laastarin.

Marjaana kirjoitti...

Tai Batman-tarran...

Parempia vointeja toivottelen sinne!

Arttorius kirjoitti...


Hööh, sain vaan tylsän kliinisen valkoisen lapun ja teippiä näytteenottokohtaan. Olisin niim halunnut jotain söpöä aasikuviolaastaria!

HelvetinPöllö kirjoitti...

Pöh. Oisit sanonut, että me Marjaanan kanssa luvattiin sulle jotain kivempaa.

Arttorius kirjoitti...

Olisin tod. jos olisin lukenut kommentit ennen lääkäriä! :/ Eiku taisikin mennä niin että ehdin olla lääkärissä ennen kommentteja, sama se, mutta olisi pitänyt tajuta!