tiistai 4. maaliskuuta 2014

Funk soul sisters

Ei ainakaa ole huono juttu notta tyttärillä alkaa svengaamaan, kun kuuluu jotain khuulia menoa jostain, ei katso paikkaa tai aikaa. Tänään kotimatkalla tsekkasin pari kertaa taustapeiliin takapenkille kun epanat jouhasivat parin funkkibiisin tahtiin toisiaan lietsoen. Turvaistuimissa heilui kättä, jalkaa ja vissiin raajoihin liittyvät päät. 

Ehkä he kuoriutuivat rytmimunista.

3 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Naisilla on paljon peittävämmät vaatteet kuin nykyisillä "rnb"-esiintyjillä. Nykyisin huonoa musaa kompensoidaan mahdollisimman niukoilla vaatteilla. Toisaalta olisi hauska tietää kuinka Diana Ross pukeutuisi nykymaailmassa, jos olisi Supremes-ajan ikäinen.

e l i n a kirjoitti...

Tuo lasten joraaminen on niin huikeeta :D ne muuvit on eri huviä, erilaisia eri tyylisiin musiikkeihin. :)

Arttorius kirjoitti...

N, niinpä. Myötähäpeä on kai hyvä sana nykymeininkiä noiden osalta kuvaamaan.

E, meillo kanssa erilaiset muuvit eri tyyppistä mjusakkia varten. Tulee lapsilla usein itsestään, ei tartte opastaa. Siksikin on hyvä soitella hyviä musisointeja kun kaikki joraaminen ja muu ei varmasti kehnoa tee motoriselle kehitykselle. Mut en kai sen takia soittele, tuli sekin mieleen joskus. "No niin pirjo-lissu, soitanpa sinulle nyt hieman folkkia että motoriikkasi kehittyisi kun alat svengaamaan sen tahdissa!"