lauantai 1. maaliskuuta 2014

Huonosti tehty kunnantalo

HS: Kirkkonummen 21 miljoonaa maksanut kunnantalo tekee kipeäksi

Kunnanjohtaja Tarmo Aarnio asettelee sanojaan huolellisesti.
Erilaiset riesat saattavat hänestä johtua siitä, että taloon muutossa hoppuiltiin.

Kukkua, mikään "huono siivoaminen" tai "myöhempään tiloihin muuttaminen" ei tee mitään tai aiheuta jatkuvia sisäilmaongelmia tai jatkuvia muitakaan ongelmia, jösses tuota nössöä kunnanjohtajaamme! Onneksi tuo asia on nyt päälehden sivuilla, aiemmin on pysynyt lähinnä paikallislehtien pikkujuttuina ja ihmisten kertomusten tasolla.

Rakennus tulee pistää välittämästi toimintakieltoon, kaikki terveetkin ja toistaiseksi oireilemattomat hiiteen. Jämpti näin. Mutta eihän niin tapahdu kuin vasta liian myöhään, koska ollaan Suomessa, rakennusvirheiden ja paksun byrokratian kultamaassa.

3 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

Ei ristus tuota kunnanjohtajaa!

Olet aivan oikeassa: huono siivoaminen tai etuajassa muuttaminen ei näitä ongelmia selitä. Juurikin huono rakentaminen, kattovuodot ja putkirikot kylläkin.

Äkkiä pois sieltä koko sakki.

Jotenkin vaan niiiin tiedän mistä puhun ;-)

Arttorius kirjoitti...

Mun yksi tuttu on kanslistina tuolla, hän ei ole ollut ikinä sairas, flunssassa tms. Nyt viimeisen vuoden aikana lukuisia ab-kuureja poskiontelontulehduksiin yms. Ei työnsä takia kenenkään pitäisi terveyttä menettää, siksi aina sylettää kun jahkaillaan ja "katsellaan tilanteen kehittymistä"-veivinkejä vaan. Kunnanjohtajan pitäisi pitää kuntalaisten puolta eikä nössöillä ja selittää parhain päin rakennusliikkeen hyväksi.

Marjaana kirjoitti...

Kuulostaa tosi tutulta tuo sairastelukierre. Voihan video!