perjantai 21. maaliskuuta 2014

Käsitteet ja jotkut päin honkia joskus

Sosiaalinen media eli some on myös blogit, verkkosanomien uutisten kommentointi on somea, whatsupit on somea, keskustelufoorumit on somea. Jos käyttää trendikkäästi some-sanaa, voisi myös ottaa selvää mitä kaikkea se tarkoittaa.

Kirjoitin juuri blogin aiheesta.
Tähän sortuu jotkut konkaripoliitikot, mutta empiiristen havaintojen mukaan lähinnä 50+ miehet Uuden Suomen Puheenvuoro-blogeissa. "Käypä lukemassa Timo Soinin uusin blogi".

Luotiliivein varustettu, raskaasti aseistettu poliisi. Argh. Työturvallisuuden takia niitä asusteita pidetään. Luotiliivitkin on defaulttina jokaisen sinimailasen yllä vuoron alkaessa ja ne näkyvät "raskaat varusteet" ovat mm. taktisia liivejä lisäturvana.

Järkyttynyt perheenisä tai perheenäiti järkyttyi. Yleensä aiheena joku löysin tuplakeltuaisia kananmunista tai karamellien väärästä sekoitussuhteesta lauantaipussissa.

Olen anonyymi kommentoija ja auon päätäni, koska voin. Muuten hyvä(not), mutta anonyymin kitisijän tulisi tietää ettei käyttäisi samoja termejä kirjoittaessaan blogiaan tai kertoa asioita joista on lopulta helppo päätellä kuka onkaan. Ohohupsis. ;]

"Kerron tästä feispuukissa jos ette..." kuului keskiviikkona lentokentällä. "Järkyttynyt" aasiakas vauhdissa kiusaamassa työtään oikein tehnyttä lentoyhtiön edustajaa. Joistakin ihmisistä on tullut huomiohakuisia älykääpiöitä.

4 kommenttia:

Samppa kirjoitti...

Mä olisin mieluusti iltalehdessä esiintymässä jutussa järkyttyneenä perheenisänä!

Arttorius kirjoitti...

Mistäs keksitään sulle aihe järkyttyä?

elina kirjoitti...

Tuhti paketti, silmä kovana - meitä huvittaa noitten radion urheilutoimittajien lausumat, ne kuulostavat ihan hassuilta. Tuhti paketti, kun kerrotaan yhdestä taitoluistelijasta puoli minuuttia. Painavaa tavaraa, kun vähän sipaistaan pikkuisen juoksijan sataa metriä. Noista on tullut meillä jokailtainen hupi, vaikka ei urheilu-uutisia muuten kuunnellakaan. nykyään kuitenkin täytyy kuunnella millä hassutuksella radioohjelma alkaa.

Arttorius kirjoitti...

Aijaa, en olekaan tuollaisiin kiinnittänyt huomiota. :D Johtuu varmaan siitäkin, kun skippaan liki kaikki urheiluspotit radiosta, on ne niin ärsyttäviä.