keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Lavli dei

Oho, aiempi tuli ilman tekstiä, koska hukka(kännykän blogger-sovellus) vei. Ei ollut tarkoitus.

Oho, sori on tarkoitus:

Syödä pehmistä torilla vaimo seurana, armastaa tasaista arkea lasten kanssa kotona, voida hyvin, tehdä hyviä ja mukavia asioita, katsella miten tuleva taimiöveri itää, iloita kauniista keväästä, huvittua kotizoolandian touhuista, sportata ja olla siksikin vahva ja sitkeä ja kestävä, suunnitella kesän pieniä reissuja, pelata palloa tyttären kanssa, paukuttaa Hakkaa, lukea Aku Ankkaa, lämmittää saunaa ja uida hileisessä veessä, tykätä aina vain enemmän maailman parhaasta kodista, luovuttaa 450 ml(hb 169), nukkua hyviä yöunia, tehdä viimeisistä oman maan perunoista perunamuusia mutta hokata vielä olevan jäljellä iso säkki eli ~40 kiloa, lillua euforisessa olotilassa, iloita.

7 kommenttia:

Samppa kirjoitti...

Onko pottu säilynyt hyvänä?

Arttorius kirjoitti...

Jooh!

Lotta kirjoitti...

Mennyt ihan överiksi leuhotus! Teidän kotiäitien pitäisi valittaa lasten kanssa päivät hengailemisen raskautta eikä olla tuollainen positiivi ;)

Johanna kirjoitti...

Nii just. Nyt vähän valitusta kehiin, loppuu toi leuhotus. Että miten kukaan ei arvosta työtä, jota teet. Ja kun siitä ei maksetakaan tarpeeksi. Ja miten lapset ovat tylsää seuraa ja miten kaipaa sitä, että voi olla jonkun älyllisemmän seurassa.

Ei vaan.

Hienoa että on hienoa. Se on sulle ihan oikein.

Arttorius kirjoitti...

TÄSTÄ EI KERRY ELÄKETTÄ!11! Päiväräsäsenkokoomuksen vika! Hyvinvointivaltioonpahoinvointivaltio! kotihoidontuki kahdesta lapsesta ja kuntalisä kahdesta lapsesta vaan jotain 800 euroo kuussa pitäs olla tonneja!!1! pomotkin vaan nauraa ja hymyilee koko ajan !1 Lakko!

HelvetinPöllö kirjoitti...

Hienoa, että luovutit.

HP

Arttorius kirjoitti...

Joskus kannattaa suosiolla luovuttaa!