maanantai 17. maaliskuuta 2014

Norwegian versus Finnair

Maaliskuu 2014
Finnair: Meno-paluu Helsingistä Prahaan 785 €
Norwegian: Meno-paluu Helsingistä Prahaan 145 €

Norwegianilla on myös tilavammat penkkivälykset mitä F-yhtiön vastaavan matkan konetyypillä. Sama se kai on missä asennossa runsaat pari tuntia on, mutta mieluummin koivet suorana kuin suussa. Mikäli ei pystyisi olemaan sitä paria tuntia irti internetistä, N-yhtiöllä on wifi-yhteys siellä atmosfäärissä. Kai jotkut sitäkin tarvitsevat. Euroopan yllä lennellessä on silti niin paljon katseltavaa, vaikka onkin hämärässä taival.

3 kommenttia:

Samppa kirjoitti...

Ensin voimainkoitos! Voitas lämmittää sitten sauna meillä kun et raasu pääse siellä saunaan.

Rouva B kirjoitti...

Mies lentelee Norwegianilla säännöllisesti työreissujaan, ja mitä olen matkakertomuksia kuunnellut, niin aikataulujen pitämisessä on parentamisen varaa. Ja kaikki ylimääräinen, niin kuin nyt vaikka matkatavarat, maksaa ekstraa. Mutta sitten toisaalta nettiriippuvainen ei joudu kärsimään vieroitusoireista...

Arttorius kirjoitti...

Bee, joo. Finnair on luultavasti parempi pitämään aikataulunsa, mistä lie johtuu. Tänään pit stopilla Arlandassa N-lentokone oli yli puoli tuntia myöhässä lähdöstä mutta muutoin täsmäsi kaksi aiempaa siirtymää. Mulla oli matkatavaraa reppu enkä maksanut siitä mitään kun hinasin sen käsimatkaroiniin. Ruumaan menevästä olisi vissiin pitänyt maksaa.