maanantai 3. maaliskuuta 2014

Suomen Harry Potter

Ensin maamme puolustusministeri peruu Venäjän puolustusministerin tapaamisen, jossa henkilö olisi voinut kertoa vahvan mielipiteensä Venäjän ahteroinnista Krimillä. Sen sijaan seuraavana päivänä pukeutuu kravattiin, jossa on Ukrainan värit. Typerää alakoulaisten puuhastelua, suorastaan pelleilyä. Mutta toisaalta mitä muuta voikaan odottaa tuollaiselta nössöltä, joka jostain käsittämättömästä syystä on Suomessa puolustusministeri.

6 kommenttia:

Apinajahevonen kirjoitti...

Olin melkein varma, että kirjoitat Arhinmäestä. Musta sekin on aika Harry Potter. mikäli viimeaikaisia otsikoita on uskominen.

-A

Arttorius kirjoitti...

En, mutta ko. ministerin avustajan töräytyksestä voisin minäkin, mutta emmäjaksa.

aahoo kirjoitti...

Eikä pelkästään pukeutunut kravattiin, vaan myös ilmoitti asusteestaan twitterissä! :O Onhan se huomattavasti järeämpää kannanottoa kuin kasvotusten keskustelu! Ehkä se oli kuitenkin Suomen kannalta parasta, että hän ei sinne menny... :P

Silmäilijä kirjoitti...

Miks mä en tajunnut yhdistää sitä skragaa Ukrainan lippuun, Ruotsiin kylläkin :D :D :D. Ai niin, kun se Twitterin käyttö tökkii... ja kun oon tyhmä.

Arttorius kirjoitti...

Twitterissä sitä puolustuspolitiikkaa ja diplomatiaa pidetäänkin tehokkaasti yllä. Not. Noh, kaiketi henkilöllä oli syynsä, mutta strutsiudelta ja jänistämiseltä se vaikuttaa. Olisi ollut tilaisuus sanoa mielipide ja kuulostella henkilökohtaisella tasolla mitä Venäjän puolustuministeri mistäkin tuumaa, mutta ei väkisin.

Arttorius kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288661523569.html?pos=ok-nln Aika terästetty kommentti krakasta :D Mutta oikeaan osui.