sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Synttärit

Iloa ja aurinkoa. Tyttärillä on tänään syntymäpäivä, toinen 1, toinen 2. Asiaankuuluvasti oli myös juhlat joihin osallistui lukuisa määrä lapsia, ikäskaala 1-14 ja tietty aikuisia. Ohjelmassa oli mm. ongintaa ja kakun järsimistä. Meillä asuvat alamittaiset ei makeasta suuremmin välitä, mutta pienet palaset upposi melkein kokonaan. Leikkiä ja riemua, melua ja meininkiä, koko lailla hyvien lastenjuhlien merkki. Neidot saivat myös joitakin lahjoja, kuten luumu- ja kirsikkapuut. Vielä ei ole istutusaika, mutta ei montaa viikkoa siihen mene. Juhlallisuudet uuvutti epanat niin, että nukkuivat yli parin tunnin päiväunet.

Leuhotus: Minnan juustokakkutehdas teki aivan järjettömän hyvän makuiset ja hienot kakut kemuihin. Muutama viikko sitten grouponilla oli alennussysteemi kyseisen firman kakkuihin johon tartuimme. Meillä oli vaaleanpunaiset ja keltaiset kaakut, hiiri lojui toisessa, toisessa koira. Tarpeen tullessa on jatkossakin tuolta hankittava, sen verran hyvä kokemus.

Mutta voi. Meillä ei ole enää vauvoja. On "vain" lapsia. Ehkä kestän sen asian. En edes tiedä miksi se muka-kamalalta tuntuisi, kun ei edes tunnu. Ajan kuluminen hurjalla vauhdilla joskus mojauttaa tutum. Silti ihan hyvällä tavalla.

3 kommenttia:

Andie Heimaz kirjoitti...

Grattis flickorna!!

elina kirjoitti...

Ihanaa, synttärit. Teillä oli varmasti vipinää ja vilskettä. Kiva kun voi pitää yhteissynttärit.
Lasten ilo on parasta katsottavaa.

Arttorius kirjoitti...

Kiitän neitien puolesta. :]
Näin pienenä yhteissynttärit varmaan vielä menee, mutta veikkaus jotta kouluiässä alkaa tulemaan tahtoa omille synttäreille, joten kenties siirrymme porrastamaan parin tunnin perioideilla kemuja!