perjantai 7. maaliskuuta 2014

Tyrkkyjuristin mietteitä parisuhteesta ja naisista

NeAkat

Kysyin tyylitietoiselta ja terävältä Klaralta, kuka hänen samanlaisista ystävättäristään, stadin ykkösleideistä, sopisi minulle parhaiten. Ensitapaamisesta lähtien homma oli selvä molemmille. Kun loimme katseet toisiimme, ymmärsimme kumpikin samanaikaisesti, että siinä kaksi enkeliä katsoo toisiaan. Se on harvinaista, sillä enkeli-ihmisiä on kovin kovin vähän.

Luin lehden eilen kirjastossa. En melkein kyennyt lukemaan tuota H. Lampelan haastattelua kokonaan, mutta oli pakko. Jutuista ja edesottamuksistaan tulee mieleen wannabe-alfauros, jonka täytyy haalia elämään lauma(toimistonsa palkolliset) naaraita egobuusteriksi, jotta pärjäisi. Mistähän mahtaa johtua lehdistön käyttämä huippujuristi ihmisen kohdalla? Todelliset huippujuristit ovat jossain ihan muualla kuin juoru- ja naistenlehtien sivuilla.

9 kommenttia:

Antti-ihana kirjoitti...

Sä et nyt selvästi tajua rakastuneen miehen aivoituksia. Meitä ihania kun on harvassa.

Arttorius kirjoitti...

Ainakaan itseensä rakastuneen aivoituksia en tajua. :-] Avun(vai Apun) haastattelussa viime vuonna henkilöllä oli jopa fiksuja aatoksia ja tietty lehdistä ei mitenkään tule koko kuvaa, mutta kuva silti. Itsestään puhuminen enkelinä on - öö. :D

Marjaana kirjoitti...

Gnjääh, me ei vaan kai sit tajuta vuosi sitten eronneen itseään 20-vuotta nuoremman naisen löytänyttä urosta. Puuuh, vaikka asiahan ei millään muotoa mulle kuulu ;-)

Arttorius kirjoitti...

Eikä mulle, mutta mikäli menee lehteen ajatuksistaan kertomaan muuttuu ne kaikille kuuluvaksi :D

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Maelka X kirjoitti...

Kaksi enkeliä on löytänyt toisensa. Mitä tohon ny sit osaa sanoa....onnea vaan matkaan. Toivottavasti siivet kantaa :)).

e l i n a kirjoitti...

Aivan kauhea juttu. Arrogantimpaa, ylimielisempää, mitä vaan 5sivun verran olevaa juttua saa hakea. Jos voi itestään suoltaa noin pitkän pätkän pelkkää hyvää ilman yhtäkään heikkouden, pelon, negatiivisen tunteen mainitsemista - aika hurjaa. Jokaisessa on jotain heikkoutta, ja sellaisen mainitseminen tuollaisessa "syväluotaavassa" jutussa on vaan vahvuuden merkki. On vahvuutta pystyä myöntämään itsestään jotain epätäydellistä, tekee ihmisestä inhimillisen. Hyh mikä juttu, justiinsa luin, piti tulla tähän purkamaan ajatukseni heti kun purin ne miehelleni joka jäi kiinnostuneena hyvän "alustuksen" jälkeen lukemaan juttua :D :D

e l i n a kirjoitti...

Ja pakko het perään kommentoida Santtu-Matias Rouvalista tehtyä juttua, joka oli nii-in hyvä! Niin ihastuttava ihmislapsi että! Yksi kysytyimpiä suomalaisia kapellimestareita eli ihan järkkytaitava ja hyvä, mutta ei tarvi egoboostia itsestään puhumisesta. Onneksi enemmän on näitä ihmisiä kuin noita edellisiä! :)

Arttorius kirjoitti...

M, toivottavasti pysyvät ilmassa :p

E, just noin. Hyvä itsetunto on upea asia, mutta sen mennessä överiksi, se todellakin menee överiksi.
Mä voisin alkaa viikoittain NeAkat-juttujen teemablogipostauksia kirjoittamaan kun kuitenkin niteen viikoittain luen :p Ei vaan, toi oli niin ällöys ja kammo että harvemmin kammompaa onkaan. Ikävä Matti Wuorta, siinä todellinen huippujuristi.

Tsekkaa tää jos joudat, huhtikuun loppuun aikaa: http://areena.yle.fi/tv/1872422 Tuo tuli vajaa vuosi sitten ja "ihastuin" tyyppiin silloin. Vuodessa miekkoselle on ehtinyt tapahtumaan jos jonkinlaista suurta, silti koivet pysyy maassa ja tukka pörrössä joten järkikin siellä päässä pysyy :]