keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

#arkikuvatonepähaaste 7/7

Jokaisen yksityiselämä, kunnia ja kotirauha on turvattu.
Jokaisella on uskonnon ja omantunnon vapaus.
Jokaisella on sananvapaus.

https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731

-------------

Yksityisyys
Se, että jättää kertomatta valtaosan asioistaan ihmisille, ei tarkoita sitä että olisi jotakin peiteltävää, nolottavaa tai salattavaa. Se, että työkaveri(tai kuka tahansa lähi-ihminen jota näkee tai on tekemisissä) ei kerro missä asennossa tykkää harjoittaa seksiä ja miten usein, kuinka paljon on asuntovelkaa ja millä korolla, mitä asioita katuu, kuinka on haaveillut balettitanssijan urasta, miksi ei käytä alkoholia tai mitä asioita pelkää, ei luulisi tekevän ihmisestä sulkeutunutta, outoa, tylsää, vanhanaikaista tai säälittävää. Se, että joitakin asioita ei kerro tai joista ei halua puhua, ei tarkoita etteikö asioita tapahtuisi tai olisi.
Ääh, en osaa avata enempää juuri nyt, mutta picture or it didn't happen-meininki on joskus todella ärsyttävää. Kaikesta ei ole tarkoitus huudella koko kansalle. Mikäli Päivi Perushenkilö ei jauha kollega Kaisa Kailottajalle samoja asioita kuin Kaisa Kailottaja Päivi Perushenkilölle, se on enempi kuin ok eikä millään tavalla negatiivinen asia paitsi ehkä Kaisa Kailottajan mielestä. Kaisa Kailottaja on hölmö mikäli joistakin kuulemistaan seikoista määrittelee Päivi Perushenkilön persoonaa ja mielessään lisää siihen omia vivahteita. PP ei ole silloinkaan sitä KK päättelee.

Ottaisitko mukavan asennon vai muodostatko päin mäntyä menevät luulosi suorilta?

Taisin sammutella päivällä lieskoja korvistani kaupassa. :-]

Jokainen määrittelee itse mistä asioista haluaa puhua tai ei. Niin minäkin ja R-kioskin myyjä tai asiakas kahvilassa. Paasaus, paas, paas. Minä luultavasti tuohdun jos alueelleni yritetään tunkea luvatta tai epäreilusti. Tai määritellään ihmistä jonkun ominaisuuden tai seikan mukaan, joka ei liity välttämättä mihinkään. Yleensä menee aivan väärin, koska kukaan enempi tunteva tai tietävän ei tarvitse siten toimia. Väärin päättelyistä huolimatta ei ole tarvetta muuttaa tapojaan enempi huutavammaksi(heh, en keksinyt parempaa). Vähempi on enemmän monessa tapauksessa.
Paitsi 47 kokoinen tennari on aika paljon enemmän. Se sopii yksivuotiaan päähineeksi tai hyvällä säällä venhoksi hänelle.

3 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

Ostin esikoiselle 46-48 numeron sukkia. Se väitti, että liioittelen. Jos käsken sen vaikka laittaa sukan päähän?!? (Hassut tytöt sulla!)

Lotta kirjoitti...

http://youtu.be/uEO53zTUGqI

Arttorius kirjoitti...

Hehee. Joissakin sukissa on harmillinen taipumus olla aivan liian suuria. Ostan yleensä sukat 44 kokoisena, toki riippuu kaikesta, mutta yleensä ne on just hyvät.