tiistai 8. huhtikuuta 2014

En tajuu (sis. tilapäistä ärtymystä)

MIKSI

...parkkialueella autolla ajaminen on niin julmetun erikoista ettei siellä iso osa possesta viitsi noudattaa liikennesääntöjä? Oikealta tulevia väistetään ja siellä ei ole mitään "pääkatua" jota ajavalla on etuajo-oikeus ellei erkaantuvia väyliä ole merkitty kolmiolla. Oikealta tulevia väistetään, oikealta tulevia... On myös syynsä miksi parkkipaikoilla nopeusrajoitus on mahdollisimman pieni. Urpot!

...minulta tiedustellaan puolisoni blogin nykytilannetta? Minä en ole hänen tiedottaja eikä ole mitään halua saati syytä infota epämääräisille utelijoille bloginsa nykyosoitetta. Samalla vaivalla kun minulle on kirjoittanut sähköpostia, olisi sen voinut lähettää ihmiselle itselleen. Tuosta jostain löytyy ihmisen sähköpostiosoite joten kyselyt hänelle eikä mulle, tosi outoa sellainen! Ugh.

...Suomen vankilat vuotaa kuin Titanic?

...ei ole muuta uutisoitavaa kun muutaman miljoonan voittanut työporukka? Alkaa jo riittelemään joka tuutista silmille pomppivat uutiset asiaan liittyen.

...sovituista asioista on joillakin vaikeus pitää kiinni? Välinpitämättömyyttä, itsekkyyttä vai mistä johtuu?

....joistakin ihmisistä tulee pelkkiä yhden asian ihmisiä? Esimerkki: Putkimies haluaa keskustella vain putkista ja niiden asentamisesta ja miten voisi putkien asentamista kehittää niin että olisi mahdollisimman hyvä putkimies. Putkimiehen jokainen asia liittyy jollakin tavalla putkien asentamiseen ja niiden ominaisuuksiin.

...lääkärit, poliisit tai joku muu ammatin edustaja joutuu joskus/välillä usein kuulemaan miten serkun kummin kaimakin on poliisi tai lääkäri tai miten naapurin reiskan vaimoa hoiti lääkäri päin mäntyä tai miten sen naapurin reiskan poikaa sakotettiin epäreilusti. Ei voisi vähempää kiinnostaa jos jonkun naapurissa asuu ihminen joka käy töissä Salon poliisiasemalla(esimerkki keksitty) tai miten kävi kerran kaljalla jossa oli poliisi ja se olikin tosi kolee tyyppi. Ei voisi myöskään isosti kiinnostaa mikäli joku sininen ihminen perähikiän upposuolla ei ole hymyillyt tai on ottanut katsastamattomasta samarasta kilvet pois.

4 kommenttia:

Puskissa kirjoitti...

Täytyy myöntää, ettei ole juurikaan innostanut tuo lottovoitto saati muutkaan kotimaan uutiset. Luen uutiseni Ampparit.comista, jossa voi valita, millaisia uutisia kaipaa :)

Arttorius kirjoitti...

Mä kännykkäAmpparin kautta ja vaikka viihteen saa blokatuksi, kotimaaosastoa ei niinkään, varsinkin kun avaa jonkun uutisen jonka lukee, siinä alla näkyy sitten niitä kukavoittitäällävoittiaargh-uutiset. Se riittää pännitykseen :D

marrasthetics kirjoitti...

Mun miestä ärsyttää kanssa noi parkkipaikoilla väärin ajelevat ja se tööttää niille joka kerta. Vaikka ite noudatan liikennesääntöjä parkkiksillakin, silti mua vähän hävettää välillä, kun käydessämme yhdessä Prismassa, mies tööttäilee niille törtöille. Kun ei törtöt kumminkaan mitään tajua, että niitä yritetään "kouluttaa" ajamaan oikein. Vetävät vain herneen nenään, kun joku idiootti tööttäilee, kun hehän tässä ajavat tätä pääväylää pitkin, jolloin heillä luonnollisesti on etuajo-oikeus. Niin ja turha kai mainita, että ko. parkkiksella on tällä ns. pääväylällä parkkipaikalta poistuttaessa jopa kolmio. Silti sieltä kolmion takaa on aina tulossa joku oikealta tulevan päälle. Tuolla parkkiksella kun tosiaan pääsee poistumisristeykseen sekä ns. pääväylää, että pienempää tietä oikealta ja lähes poikkeuksetta pääväylää ajavat tunkevat kolmiosta huolimatta risteykseen ensin. No, onpahan miehellä tööttäiltävää...

Arttorius kirjoitti...

Voi töötti :-] Kyllä ihminen viimeistään siinä vaiheessa oivaltaa että parkkipaikalla liikenne on tasa-arvoisia jos tulee osuma jonkun kanssa. Jotkut kauppakeskukset/parkkialueen hallinnoija on laittanut kyltin jossa muistutetaan tuosta väistämisvelvollisuudesta mutta eipä sekään usein hyödytä. Ehkä kaikkein paras olisi jos nk. sivutiet olisi kolmioitettuja että selkeästi olisi väistämisvelvollisuus niillä.