sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

¤#%#¤%( Kiljutavit!

Huudelkaa pölkyt!
Menee hermo luontoon! Ihan joutseniin vain, jaloihin rauhoitettuihin Suomen kansallislintuihin. Suomen kansalliskiljut! Jösses mitä metakkaa ne on pitänyt nyt kaksi iltaa ja varmaan taas koko yön jatkaa samaa läpsyttelyä ja mekastusta. Menkää askartelemaan johonkin pusikkoon lisää samanlaisia kiljukauloja ettei tarvitse meidän lahdella huudella ja lehahdella kuin mitkäkin vinoutuneet kaakkurit! Äsken sembaloihin osallistui sorsakin, triplamelskaamista. Argh.

8 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihanajoutsenpaisti :D :D
Ne on vain innoissaan keväästä, toisistaan ja elämästä. Huutelee ja lentelee siksi. Huomenna taas tykkäät niistä. :)

Arttorius kirjoitti...

Latvalahoja ne on :p Nyt ne hiljeni vihdoin.

Marjaana kirjoitti...

Fasaanit on kans aika kivoja kun ne herättää aamuyöllä... ;-)

Arttorius kirjoitti...

Siinä kanssa toiset hyväkkäät!

Marjaana kirjoitti...

Sä voisit melkein perustaa kilpailevan blogin sille TitiVITUNtyylle - ts se tuli mieleen kun hihittelin sun tuohtumuksellesi ;-)

Arttorius kirjoitti...

Emmä taida kun mun tuohtumus luontoa kohtaan oli vain tilapäistä. Mut vikaa päässä on oltava noilla meidän joutsenilla kun pimeällä hiihdellään pitkin taivasta ja läpsytellään ja melskataan kuin idiootit! Eihän ne edes näe mitään! Mistä se sorsakin näki mennä niitä häiritsemään?! Juuentajuu.

Puskissa kirjoitti...

Meilläpäin on tappajakyyhkysiä. Siis sepelkyyhkyjä tjsp, jotka heräävät aamuyöstä huhuilemaan ja siten tappavat ihmiset univeloilla.

Arttorius kirjoitti...

Kyllä on linnut häiriköitä! :D