keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Kipeä koira, ambulanssikin kävi

Olen ollut iltapäivän huolissani toisesta ranskalaisesta, joka oli ryytynyt, viluisa, eikä oma itsensä lainkaan. Ruoka kuitenkin maistui ja ruoansulatus toimii, joten ei mitään akuuttia eläinlääkäritarvista. Annoin sille myös hieman ketorinia ruoan seassa. Sen jälkeen peittelin örkin patjalleen peiton alle, koko hyrisevä pötkö lämpöön pakettiin. Otus kuorsasi pari tuntia, herättyä normaali viipotus päällä. Mikä lie sillä, lääke ja lepo kuitenkin auttoi. Aina kaikista pienistä ja isommistakin(kuten joskus mm. 500 kiloisesta sonnista) on huoli, jos on jotakin poikkeusjuttua.

Meillä oli pienimuotoiset vappujeepilleet kolmen vajaanaisisen (siis ne böönat puuttui, muusta vajausasteesta en ole pätevä arvioimaan) perheen kera. Kivojen ihmisten kanssa on hyvä viettää aikaa. Lapsia vissiin yhteensä 12 tällä koostumuksella, joten hälinää ja vilskettä riitti tänäänkin. Yksi pesueista oli kokonainen tänne tullessaan, mutta ambulanssi vei possen naisen. Ei silti mitään vakavaa, hänet vain hälytettiin töihin ja haettiin välittömästi meiltä, kun oli kai monta sairastunutta ensihoitohenkilöä eikä muita saatu. Kemutuksen ruokaefekti oli jännä, koska meillä on nyt paljon enemmän erinäisiä sapuskoita kuin oli alunperin, vaikka kaikki sai varmasti vatsansa täyteen.

Vieraiden lähdettyä kävin pitkällä hitaalla hölkkälenkillä kylällä. Vastaan käveli liskokuningas(vähän kuin frendeissä se jouluhanukkavyötiäinen) ja joulupukki. Herroilla oli vaikutusmehua pannuhuoneessa, koska joulupukki sukelsi ojaan ja jäi sinne. Liskokuningas nauraa hihitti joulupukin vatsan päällä eikä hänen auttamisesta tullut mitään. Nappasin joulupukin hellään haliin ja istutin hänet lähimmälle penkille parempaan asentoon. Jatkoin äkkiä matkaa! Seuraavaksi vastaan olisi ehkä tullut obi wan kenobi tai teletappi.

7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Joulupukki ojassa ja sinä pukkia siirtämässä! :D
Ei ole tarvinnut alkuillan jälkeen paljoa huilia, hullu kiire koko ajan. Mieluiten olisin viettänyt vapaapäivän vapaalla mutta käy se toisinkin. :)

Arttorius kirjoitti...

Joulupukin muoria olisi harmittanut jos pukki viettää yön ojassa. Pitihän pukkia auttaa, jaksaa myydä taas kukkia mulle ensi viikolla. :-] Mua huvitti vieressä nauranut liskodinosaurus jonka auttamisyrityksestä ei tullut mitään nauramisen takia.

Acata kirjoitti...

Voi teidän vappu kuulosti kivalta ja onneks koiruuskin on taas juhlakunnossa. :)

Mä bongasin vappuna vaan yhden ihan joltain seikkailuelokuvien kapulta näyttävän tyypin, silmälappu ja papukaija vaan puuttui. Veikkaan että hän ei ollut sen ihmeemmin pukeutunut, vaan se oli ihan normaali habitus, kellertävä yo-lakki vaan oli lisä normiasuun.

Arttorius kirjoitti...

Olen kanssa iloinen hurtan olemisesta ookoo. Tulen aina itsekin kipeäksi kun on huoli niistä vaikka olisi joku pienempikin juttu.

Täällä meidän kylällä oli luultavasti jotkut naamiaiset yrittäjillä kun mm. yhden parturin näin leppäkerttuasussa ja sit nuo pari oli rooliasuissa. En ole ikinä ollut missään naamiaisissa mutta haluaisin. Olisin ehkä Rölli.

e l i n a kirjoitti...

Me juhlittiin siskon valmistujaisia pari kesää sitten naamiaisteemalla. Oli niin hyvät bileet! Jokainen oli pukeutunut ihan täysillä - vauvasta isovanhempiin. Tuli aika makeita perhekuvia (sisarukset perheineen siis biletettiin). Eniten nauratti, miten fiiliksellä omat vanhemmat pukeutui juhlimaan :D Ja fiilis oli kyllä katossa niillä vermeillä juhlittaessa :D

Arttorius kirjoitti...

Nääh, mä haluun kanssa naamiaisiin! Voisin haluta olla myös rubikin kuutio tai paloposti. Tai kukkanen.

Acata kirjoitti...

Rölli ois kiva. Olin kerran mauttomuusbileissä, naamiaiset, joissa teemana mahdollisimman mauton asukombo. Oli helppo toteuttaa, kun ei varsinaisesti tarvinnut hankkia mitään, yhdistää vaan meikkipussukasta ja vaatekaapista eri vuosikymmenten aarteita ja keskenään mahdollisimman epäsopivia juttuja.