torstai 10. huhtikuuta 2014

Korkeasaaressa

Dädiklubin viikoittainen kokoontumissajo vei aamupäivällä Korkeasaareen. Junalla kotoa ja niin edelleen, lunkkia etenemistä ilman suurta kotkotusta tai aikuisten tähtipipoja. En pidä tuollaisista eläintarhoista kuin Korkeasaari on, mutta on niitä ötököitä mukava katsella ja erityisesti monen innostuneen tenavan ilmettä. Eläintarhassa karhut ilakoivat auringossa ja moni muukin käpäläeliö. Lapsetkin iloitsivat jännittävien öllien näkemisestä. Joku porilainen naiskaksikko halusi ottaa kuvan kaikista meistä koska heistä oli niin hienoa kun oli monta himafaijaa yhtä aikaa samassa paikassa lapsineen. Harmi ettei kukaan älynnyt pyytää lähettämään kuvaa jollekin meistä, tuli varmasti komea kuva koska kuvattavat ovat järjettömän hienoja! Joo tosiaan, ollaan sitä harvinaista 2 %:n sakkia, ehkä yhtä harvinaisia kuin maailmassa lumileopardi. Pikkumangustien ruokinta oli kello 11 aikoihin, tsekattiin sitä jonka jälkeen apinalaumamme kävi omien eväiden kimppuun. Pari tuntia tallailtiin ja suunta kotiin syömään ja päiväunille. Uni maistui minullekin josta syystä näin illalla ei. 
 
Lähetin tyttöjen kanssa eläintarhasta postia kolmeen eri paikkaan kuhunkin isovanhempitalouteen. (Kannattaa tarkkailla postia skarpisti, se sisältää kevään jos kevät ei ole vielä löytänyt perille.)10 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

Hih, jotkut ottaa Korkeasaaressa kuvia apinoista, toiset ihmisistä ;-)

Toni äS kirjoitti...

Haluatko avata tähtipipoutta?
Näitkö laaman?

Arttorius kirjoitti...

Apinat on niin nähty, ajattelivat naiset. Ehkä :p

Tonimunkki, en mutta vikunjia. Nekin kai räkii suutuspäissään!
Tähtipipo on äitihenkilöiden yleinen asuste varsinkin Espoossa ja vireissä maalaiskunnissa. Katsopa joskus pirsmassa autokärryjä työntäviä naisia tai perheulkoilmatapahtumissa. Sellaiset niitä jotka on s-ryhmän boonusmainoksissa kertomassa suu hymyssä ujostelevan utelias lapsi vieressä miten käydään täällä kun saa sitä äspoonusta ja lapsiperheille on niin kaikki kätevästi saatavilla.(kiitos L muistutuksesta) Teillä munkkiniemessä ei sellaisia varmaan näy ;]

HelvetinPöllö kirjoitti...

Auts.. toivottavasti mun pöllöpipo ei kuulu samaan sarjaan - muhun iski pelko.... mutta mulla ei ole lapsia mukana, mä kuljen ihan yksin, tai sen ainoan kaverin kanssa joka kehtaa, se pöllöpipo päässä. Enkä takuulla suostu äspoonusmainokseen enkä lussapistemainokseenkaan.
Ja mulla viiraa päässä muutenkin. Ilman pöllöpipojakin.

marrasthetics kirjoitti...

Jaa teillä on dädiklubi. Mä näin syksyllä paikallisen dädiklubin. Olin koiran kaa lenkillä ja kävelin yhen puiston läpi ja siellä istu puisen pöydän ääressä viisi nuorta isää, joiden kersat leikki siellä puistossa. Olin ihan, että wau, hyvä meininki, hienoa, että isät lähtee joukolla lasten kans puistoon. Sitten rupesin kauhuissani miettiin, että noistakin isistä on moni varmaan mua nuorempi... Mutta joo, elämä on :)

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Mää näen kans joka paikassa tähtipipoja. Turkooseja, neonvihreitä ja pinkkkejä.

Arttorius kirjoitti...

Hoopee, pöllöpipo taatusti hieno! Tähtipipokin on hieno mutta mulle on tullut niistä hassuja stereotypisiä mielteitä jotka monasti pitää paikkansa. Ei mitään vakavaa tai inhottavaa tai muuta negaa, ainoastaan hymähdysolo jos tähtipipoaikuinen on niin kuin minun mielikuva sellaisesta.

Marrasthetics, sellainen klubi meillä. :D Ei ole jäsenkorttia mutta pari tuntia viikossa miitti samassa paikassa samaan aikaan et tenavat saavat leikkiä keskenään. En kestä vastaavia kotiäitejä ja heidän kotkotuksia ja edesottamuksia joten urhoseura hyvä seura.

Jaana, kai sekin on joku muotijuttu. Mut välillä huvittava havaita niitä vaikka taatusti minussakin on monta huvittavaa juttua toisten mielestä ja saa ollakin.

e l i n a kirjoitti...

Tähtipipo! 😂

Pääsisköhän dädiklubiin jos liimaisi viikset ylähuuleen ja ja ja puhuisi möreällä äänellä? Mäkin kartan äitiiryhmittymiä, jotenkin niiden meininki.. No, en sano enempää. Mutta miesten kanssa on helpompaa ja kivempaa. Ja ehdottomasti paremmat jutut! 😄
Montako teitä isiä sielä hengaa?

Arttorius kirjoitti...

Onko sulla sellainen?
Meiton minä+5, eilen eläintarhassa minä plus 4. Lapsia muistaakseni 11.
Ehdottomasti kyllä on naisilta kielletty! :D

e l i n a kirjoitti...

Ai onko mulla tähtipipoa? EI ole😂 itse asiassa en edes muista nähneeni sellaista kellään? Joko lne ei ole muotia täällälapissa, tai sitten en vaan ole kiinnittänyt huomiota :D