lauantai 26. huhtikuuta 2014

Lentävä ääliö

Paluulentomatkalla meistä viistoon seuraavalla etupenkkirivillä matkusti nelikymppinen humalainen norjalainen ääliö. Mänttimies huomautteli suureen ääneen englanniksi ja norjaksi vessaan kulkevien ja takanaan istuvien naisihmisten rinnoista, takamuksista, vyötäröistä ja mitä osia ihmisissä onkaan. "Show me your boobs, nice ass!" Ja muuta törkyistä seksuaalissävyistä pashaa tyyppi törttösi. Eli sellainen tyyppi, jonka voisi laittaa siivelle jäähdyttelemään aatoksiaan. Välillä äijä oli hiljaa, ilmeisesti torkahti, mutta hetken päästä sama huutelu jatkui. Mikä "parasta", mäntillä oli perhe matkaseuranaan! Vaimo ja kaksi tenavaa. Eikä vaimoihminen tehnyt elettäkään hiljentääkseen idiootin puolisonsa. Lentohenkilökunta välillä kävi huomauttamassa, mutta eipä tehonnut. Kaikenlaista puhekykyistä kaistapäätä onkin! Mitä tuollaiset antikasanovat kuvittelevat saavuttansa? Että yksi nainen miljoonasta joskus ehkä näyttäisi mitä paidan alla on? Toivossa on kai hyvä elää.

Mitä ylipäätään erinäiset nolot vonkaajat kuvittelevat typeristä heitoista ja aneluistaan hyötyvänsä? Miehen kuin naisenkin kanssa luultavasti helpoiten onnistuu kanssakäyminen fiksuudella kuin ääliömäisellä käytöksellä. Vai pitäiskö mun kokeilla, aloitan vaikka jokaisen naispuoleisen blogista jota luen: "Hei, näytä mulle sun kaulakuoppa* tai jos et niin ota ees kuva sun tukasta ja näytä!" Menestys on taattu! Not. Enkä kuuna päivänä ikinä edes kehtaisi tai haluaisi mitään noin typerää heivata, hyi! Pässejä maailmaan silti sopii.

(*kaula ja solisluuarea=heikko kohtani eiku siis sitä osiota tuijottelen mieluusti yhtenä meillä asuvalta naiselta)

9 kommenttia:

elina kirjoitti...

Onnekseni en enää lennä mihinkään. En toki epäile, että joku haluaisikaan nähdä leikatut rintani tai roikkuvan perseeni, mutta huonoa käytöstä en tahdo suvaita. Saan usein kuulla, että minunlaiseni pitäisi pysyä pois ihmisten ilmoilta.Kerran yksi oli sitä mieltä, että lapset pelästyvät. Se ei ole totta, lapset kysyvät suoraan ja totuudenmukainen vastaus tyydyttää. Isi, miksi tuo täti istuu tuossa mopossa, eikö se voi kävellä kun se on noin lihava:D:D

Tiina kirjoitti...

Ääliöitä riittää! Harvat niistä huutelee, mutta yksikin on liikaa. Nauttikaa kananmunista!

Arttorius kirjoitti...

Todellakin, syötiin lounaaksi munakasta. Otitteko itse yhtään? Kaamean upea kasa! :]

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Voi että noi tommoset ääliöt saa kyllä karvat pystyyn, erittäin inhottavaa kuunneltavaa ja varsinkin olla tommosen huutelun kohteena.

Arttorius kirjoitti...

Mietin omalle kohdalle(sain miettiä tosi pitkään!) että kyllä vaientaisin puolisoni tai sululaisen tai kaverin mikäli olisi sellaista. Toki puuttuisin tiollaiseen mäntteilyyn muuallakin jos kukaan ei puuttuisi. Nyt en voinut koska se olisi ollut lentohenkilökunnan duuni.

Noota Fudge kirjoitti...

Ehkä sillä miehellä oli nautintoa ihan vain äänensäkin availusta (vs. pelkät halutut näkemiset). Humalassahan monet taantuu vähän samaan kuin lapset ja tykkää huudella ja ilmoittaa olemassaolostaan tms. Eipä sentään haastanut miehille riitaa :D. Ei tuollaiset periaatteessa muuta kuin pitäisi naurattaa, elleivät tosiaan aggressiivisia ole. Se vaimo olisi muuten ollut mielenkiintoista nähdä: aika extreme-henkilö suuntaan tai toiseen.

Puskissa kirjoitti...

On kai sille yksi muija näyttänyt, jos istui vieressä :P

ja sitä aluetta kutsutaan dekolteeksi (näin suoraan translitteroituna) :)

Rouva B kirjoitti...

Vaimo varmaan miehensä hyvin tuntevana tiesi, että huomauttaminen ei tehoa, ja oli siksi hiljaa. Mitä sitä turhaan paukkuja tuhlaa...

Arttorius kirjoitti...

Mahdollista joo että tiesi ettei kannata puuttua. Tosi surullista kuitenkin kun tuollainen huutelu ja elämöinti on yksistään tyhmää eikä kenenkään tartte sietää sellaista. Mut elämä on.

Puskissa, hmm, joo. Nou kuitenkin. English patient-meininkiä: http://youtu.be/JV4s7lqlj7U Lukitsen yhä kaulakuopan + bonuksena solisluuhuudit :D