tiistai 1. huhtikuuta 2014

"Mä en koskaan onnistu kuvissa"

Pätee awkwardfamilyphotos.comin kuvissa monta kertaa.
Mainioita, esimerkiksi perhe 1987/2012 sekä asennemummo.

7 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

Voi ei, käväisin tuolla sivulla ja piti heti kaivaa esiin kuva laajennetusta perheestämme silloin kun esikoinen syntyi. Aikuisilla oli siivet ja lapset oli puettu pikku piruiksi. Kaikki sukulaiset saivat sen joulukorttina.

Julkaisen jahka kerään vähän rohkeutta ja lakkaan nauramasta!

Arttorius kirjoitti...

Voi vitsi se on ollut varmasti hieno! Julkaise kun rohkenet! :]

Rouva B kirjoitti...

Oujee... Mistä ihmiset saa näitä ideoita?? :D

HelvetinPöllö kirjoitti...

AIKUISTEN OIKEESTI: mä olen ollut naimisissa tulevana kesänä..ööö... piti oikein laskea... 27 vuotta. Silloin 80-luvulla silmälasit oli isompia kuin telkkarit ja kaupungin muka-paras valokuvaaja oli niin ammattitaitoinen, ettei älynnyt hääkuvaa otettaessa edes sanoa, että ottakaa ne matkatelkkarit pois naamalta.
Tässä pari vuotta sitten vein hääkuvan töihin ja siihen nauramiseen ei yksi kahvitauko riittänyt... Joku sitten lopulta yritti lohduttaa:
"No mutta onhan siinä ihan nätit kukat"

Uusin juuri passini. Sillä ehkä pääsee maasta pois, mutten ole täysin varma, pääseekö sillä takaisin..... Miksei passikuvassa saa hymyillä edes vähän - näyttäisi edes ihmiseltä.

Arttorius kirjoitti...

Jos valokuvittaja ajatteli ettet näkisi muuten mitään :D

HelvetinPöllö kirjoitti...

Mutta kun se oli jo myöhäistä, me oltiin jo käyty maistraatissa.... Ymmärtäisin ajatuksen, jos oltais käyty kuvassa ennen vihkimistä; "vielä voit perua, kun oikein tarkkaan katsot"

Arttorius kirjoitti...

Asiaan varsinaisesti liittymättä tahtoisin tilastoa kuinka monet häät peruuntuvat Suomessa vuosittain siten kuten amerikkalaisissa elokuvissa eli jompikumpi jänistää, lähtee ehkä karkuun tms.