perjantai 18. huhtikuuta 2014

Perjantaina ehti vaikka mitä

Kuten käymään kahdesti kunnon juoksulenkillä, istuttamaan kasveja ja kukkia, siirtämään jollapaattiin kesäkamoja, askartelemaan tipuja (hieman tämän tyylisiä mitä tein pari vuotta sitten eli yhtä vajakin näköisiä), pesemään saunan ja jynssäämään laiturin, korjaamaan laitteita ja kello vasta yksi iltapäivällä puoli yksitoista illalla.
Ehti myös ripustamaan linnunpönttöjä, istuttamaan lisää kasveja, sporttaamaan, kokoamaan kinderin tyhmän yllätyksen, roudaamaan multaa kasasta kaikkialle, ottamaan yksivuotiaan suusta pois erinäisen määrän maa-ainesta ja taimia, pelaamaan 2048:aa, syömään ruokaa, saunomaan pitkällä kaavalla ja ties mitä muuta saimme aikaiseksi!


Ehtii myös ihmettelemään Spotifyn ehdotuksia. Ti-ti nalle, todellakin haluan kuunnella!
"You've listened Leevi and The Leavings. Want to try Meiju Suvas?" Ilman muuta, tänne vaan! Tai jos kuunnellut Neljää Ruusua, suositukseen tulee Tommi Läntinen tai Popeda. Ilman muuta haluan kuunnella... Niin sama genre ja niin mun makua eli ei. 

Tämä päivä on nimensä veroinen, pitkä hyvä perjantai!

8 kommenttia:

Acata kirjoitti...

Ihanat vajakkitiput! :D

Arttorius kirjoitti...

Kiitos! Olen ylpeä pikkukätösteni aikaansaannoksista :D

Acata kirjoitti...

... ihana vajakki mää - pääsin vasta kolmannesta merkkitunnistuksesta läpi ja sit toi tuli tuplana... XDD

Acata kirjoitti...

Eiku häh tuliko? Äsken se näytti sen mulla tuplana?

Syystäkin, kyllä oisin itekin noista ylpeä, ihanat! :)

Arttorius kirjoitti...

Deletoin tuplan bois.
Oot sääkin ihana vajakki! :D Ei vaan, ne kuvatunnistukset voi olla hankalia. Täytyy katsoa rohkenisinko taas alkaa ottamaan vastaan spämmikommenttia jos koittaisin hetkeksi poistaa ne. Olympialaisten aikaan roskapostitus oli huimaa, mutta nyt ei olympisoida mihnään.

Acata kirjoitti...

Aa, no se oli ystävällistä. :)
No ei ne varmaan muille oo niin ylivoimaisia... ;D Siinä oli kaks sellasta kuvanumerojutskia putkeen, saanut mitään selvää vaiks kuinka tihrusti.

Arttorius kirjoitti...

Kännykällä ne voi olla joskus haastavia. Varsinkin niissä toisenlaisissa kommenttipaikoissa kuin tämä omani, siis se missä kommentit on "upotettu" vai mikä se termi onkaan. Jostain syystä mobiilin selain aina jymähtää ja täytyy hieman säätää. Mut onnistuu kyllä kun tietää miten se toimii.

Acata kirjoitti...

Kännyllä en oo tainnutkaan koskaan kommentoida, tälleen perinteisesti vaan. Täytynee pitäytyä tässä välineessä, ihan tarpeeks haastava näemmä tääkin... ;)