torstai 15. toukokuuta 2014

Alle kuukausi ja sitten !boom!

Nimittäin jalkapallon mm-kilpailuihin. Tänä vuonna järjestäjämaa on Brasilia mikä on lähes yhtä järjetöntä kuin se että Brasiliassa parin vuoden kuluttua järjestetään kesäolympialaiset. Mutta siitä viis, ne on siellä nyt. Harmillisesti ottelut tulee myöhään aikaeron takia, mutta eiköhän kiinnostavimmat jaksa katsoa. Kaikkien aikojen suosikkejani on Saksa ja Espanja, kiinnostaa myös Portugalin, Italian, Kroatian ja Bosnia Hertsegovinan edesottamukset. Maailmanmestaruuteen mahdollisuus on usealla joukkueella eikä mulla ole vielä mitään veikkausta sen suhteen kun joukkueiden julkistus on vasta vaiheessa. Neljä vuotta sitten Espanja hoiti homman, mutta sen näkee sitten kuka nyt.

FIFA World Cupia ennen on vielä kevään yksi hailaitti katsottavana eli runsaan viikon päästä Mestarien liigan loppuottelu kahden madridilaisen joukkueiden kesken. Ou jee. Tulossa upea kesä siltäkin osin!

5 kommenttia:

Apinajahevonen kirjoitti...

Hetkinen, mitkät ne kisat oli vuonna kesällä 2012? Katottiin joka toinen ilta Sansibarilla matsi rantabaariin viritetyltä kankaalta. Eikö ne olleetkaan MM-kisat? En siis ole mikään jalkapallofani, mutta silloin niitä kisoja oli kiva katsella. Vaikka ruudulle lensikin pari kertaa kärpäsiä ottamaan päikkäreitä.

Arttorius kirjoitti...

Ne oli em-kisat :-]

elina kirjoitti...

En edes tiennyt kisoja olevan tulossa, eli niin paljon meillä niitä seurataan.Pitää kuunnella sitten ainakin tulokset radiosta.
Kuukausi ja sitten!Hurraa, minusta tulee toistamiseen mummo!!!

Arttorius kirjoitti...

Juh, niitä asioita kukin seuraa mistä on kiinnostunut. :]

Apinajahevonen kirjoitti...

Uups.