perjantai 2. toukokuuta 2014

Arttoriuksen kauneusnurkka esittää

Tällä viikolla: Huulirasvavinkki ja tyttöjen letit.


Yhdellä unelmieni tytöllä on tukka kasvanut niin pitkäksi, että tein hänelle tänään ensimmäiset pikkuletit ikinä. Neito istui hiljaa paikallaan sylissäni näpertäessäni tukkaan muutamia pieniä letityksiä. Kun tuli valmista, hän liimautui peilin eteen tuijottamaan itseään. Pienempi melkein veti jurttia nenään, mulle kans! Niinpä asensin hänellekin pari, vaikka tukka on lyhyempi siskoaan. Tuli hienot kummastakin!
Olen aina tehnyt kaikille siskoilleni, kaverien ja ystävien lapsille, siskoni lapsille, vaimon siskon lapsille, monille ja taas monille pikkutytöille pikkuruisia lettejä jos ovat halunneet. Eipä ole montaa kieltäytyjää osunut eteen. Letitys on mukavaa koska se on a) hauskaa näperöimistä b) lopputulos on kiva ja lettipäät poikkeuksetta tykkäävät myös. Kehä tavallaan sulkeutui kun sain tehtyä omille lapsillenikin. 

Ja se huulirasvavinkki! Body Shopin söpöhöpöt huulivoit. Ehkä kerran viikkoon (taas harvemmin kun ei ole pakkasta) tulee tarvis sipaista huuliin tytinää. Joskus Lumenella oli sellainen kuin dream lips, mutta menivät lopettamaan valmistuksen useaksi vuodeksi. Nyt jostain yhteishyvästä vaiko neakat-lehdestä hokasin että Lumenella on taas huulirasva tuotannossa. Hinta tosin on 2,5 kertaistunut entisestä eli maksaa yli kympin. Juuei. Body Shopin tuo kustansi triplapakkauksessa kahden muun kanssa 7,5€. 

Ensi viikolla: ÉtooGo Då Áina-kampaamotuotesarjan ensivilkaisuja sekä Ótip Lè Buü-pakkelin kauneustesti. Stay tuned eli säädä ulaa! Hankalaa joskus olla niin fäshön ja edelläkävijä että peilikin hajoaa, jos vain katsonkin! Siksi haluan jakaa kauneudenhoitovinkkejä koko maailmalle!

6 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Olet mullekin tehnyt! :)

Arttorius kirjoitti...

Oonko? Eiku joo ehkä joo, mut eikö sulle tehnyt H S:n kanssa rastat? No varmaan muistat paremmin :D

Tiina kirjoitti...

Lancome rekrytoisi sut varmaan ilomielin tuoteuutuuksien nimeäjäksi. Hyvin sujuu :) Onko Lè Büussa hedelmähappoja?

Arttorius kirjoitti...

On varmasti ja nanopartikkeleita ja syvämerenmutaa! En suostu suosittelemaan kuin parhaita tuotteita.

Noota Fudge kirjoitti...

En muuten käy enää Body Shopissa, koska joissain tuotteissa ei ollut ainesosaluetteloa ainakaan joskus, ja se ärsytti. Ehkä listan löytää sivuilta/myyjältä, kun se ei ole vaikkapa mahtunut pieneen purkkiin.

Joka tapauksessa kauppa jäi aikoinaan. Eikä ole niin haitannut. Rasvaan ruokarasvoilla innoissani juurikin huulia ja käsiä. Etenkin kookos on hyvä (ja liiankin riittävää).

Osaatko muuten jopa ranskalaisen letin? :D

Arttorius kirjoitti...

En suuria linjoja osaa, pienen pieniä näperryspötköjä vain joihin pitää käyttää tosi pieniä naruja. Vastaus et en osaa, luulen kun en tiä mikä se edes on...
Mikäli käyttäisin enempi (kuin huulirasva ja hiustatinat) eri ainehia, asioisin bshopissa, ei käytä mitään shaissee ymmärtääkseni jutuiss. Tosin ehkä en kun en halua haista hedelmille, kaiken maailman pörriötökät kesällä kimpussa! :D
Netistä saattaa löytyä nykyisin jokaisen tuotteen aineosaluettelo.