keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Espoolaisia naisia sorretaan!

http://www.metro.fi/uutiset/a1387803450026

"– Keskustassa on paljon yrityksiä jotka myyvät kahvia mukaan, mutta sitten se kahvi pitäisi paniikinomaisesti juoda kiireessä ennen bussiin astumista."

Nouskaa sorron alta taisteluun! Tai jos kuitenkin pyrkisi noudattamaan sääntöjä ja huomioimaan muutkin ihmiset. Minkälaista on paniikinomainen kahvin juominen? Voisiko lakata panikoimasta ja juoda se sumppi kuten muutkin. Mennä vaikka seuraavalla linja-autolla ilman kiirettä.

Mutta joka tapauksessa jaxuhalit naapurikaupunkiin. On elämä joskus rankkaa.

13 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Et tunnu ymmärtävän ihmisen tuskaa. Ajattele omalle kohdallesi tai jos se olisi oma lapsesi tai mummosi! ;)

Arttorius kirjoitti...

Joo en :p Mun mummot ja lapset ei ole noin pöljiä :D

Marjaana kirjoitti...

Sä et ymmärrä ihmisen tuskaa etkä tätä aikaa ja take away -kulttuuria ;-)

Enkä minä!

Arttorius kirjoitti...

En varsinkaan roskaamista ja muista ihmisistä piittaamattomuutta. Miksi autossa/kulkuvälineessä pitäisi aterioida!? Tuokin bööna olisi vollaamassa eri tavalla jos olisi saanut kuumat juotavat toiselta piittaamattomalta päällensä. Mutkun minäminäminä. Miksi kukaan viitsii mennä ilmoittamaan julkisesti miten moukka on. Yleensä ne on Martti-nimisiä perheenisiä tai Sinikkoja joita saaret vainoaa :D

Maelka X kirjoitti...

Mua sieppoo aina ne pahviset kahvimukit ojan penkalla. Kuinka vaikeeta voi olla viedä ne roskiin. Jopa tässä pikkukylässä taitaa toi ainut kahvila myydä take away-kahvia, koska mikään muu ei selitä penkoilla olevien pahvimukien määrää. Tai sit jostain syystä ne päätetään ohiajaessa tipahuttaa auton kyyvistä just täällä.

elina kirjoitti...

Kyllä sorretaan meitä pohjalaisakkojakin. Mun sähkömopossa ei ole edes telinettä mun teemukille:D

Arttorius kirjoitti...

Ilmeisesti yksilö väsähtää ravinnon nauttimisen jälkeen niin että käsilihaksisto ei yksinkertaisesti jaksa pitää roskaa huomassaan vaan tapahtuu heitto- tai pudotusreaktio. Ihmisen vartalo jaksaa taipua siihen yhteen lopulliseen pinnistykseen ja fiuh, roska ulkoistettu luontoon.

Puskissa kirjoitti...

Sen pahvimukillisen hinnalla saisi paketillisen kahvijauhoja ja voisi kettää monta hyvää kupillista ja nauttia ne vaikka posliinimukista. Eivoiymmärtää. Voi espoolaisraukkoja. On se elämä rankkaa tuolla naapurikaupungissa.

Arttorius kirjoitti...

Tiesiköhän tuo daami että kukaan ei symppaa tai ymmärrä häntä kun nimellään möhnälehdessä haluaa kertoa miten on piinannut myös muita matkustajia kun jäänyt haastelemaan tukokseksi. Mitä pahaa on ironisessa kuskin ilmoituksesssa että biiliin ei tulla? Juuentajuu.

marrasthetics kirjoitti...

No just. Eihän busseihin ikinä ainakaan täällä meillä pirkanmaalla saa mennä kahvin tai kaljan kanssa, se on ihan normikäytäntö, ettei sinne tulla sotkemaan ja kuskit puuttuu siihen aina jos vain huomaa.

Kyllä on rankkaa tuollakin rouvalla. Onneks mulla on auto, niin ei tarvi töihin mennessä istua näiden ihmisten kanssa samassa bussissa...

Arttorius kirjoitti...

Ja vieläpä Volvo!

HelvetinPöllö kirjoitti...

Vinkki sille espoolaisdaamille: pitää pyytää se kahvi seuraavaksi taskumattiin, niin saa juoda kahvinsa rauhassa missä vaan kulkuvälineessä, niin kukaan ei puutu asiaan. Etenkin jos vielä vaikka vähän riehuu juodessaan ;)

Arttorius kirjoitti...

No niinpä!