maanantai 12. toukokuuta 2014

Guuglin' around

Kotihoidontuki eläminen -
Työlki ellää? No elän sillä tuella minä lapsineni, jos ei muuta olisi. Sillä ei ole tarkoituskaan viettää yhtä leveää elämää kuin palkkatyössä, ei todennäköisesti ole uutinen. Lapsen saaminen on aina taloudellinen menoerä ja kotona hoitaminen vaatii mun mielestä sitä notta panostaa asiaan jo ennen taaperon syntymistä.

Hedelmäpussin korvaaminen -  tällä
Voisihan niitäkin tehdä itse, meillä on noita spr-pusseja kolme.

Kaveri siipeily - Ellei kaveri ole lintu tai lepakko, siipeily on ikävää. Voi miettiä kannattaako sellaisen kaveri olla. On ihan okei omien varojensa mukaan tarjota mehut yms mutta mikäli ei ikinä saa minkäänlaista vastapalvelusta ja varta vasten pyydetään aina voisiko tarjota sen mehun, voi se alkaa tuntumaan pian siipeilyltä jota todennäköisesti onkin.

turvaistuin putosi ostoskärryyn vauva sisällä -
Onneksi vain sinne ettei maahan! Sitä kannattaakin (not) pitää siinä reunalla tai laittaa kärryn kiinteän istuimen päälle(kammoja virityksiä!) josta pääsee liukumaan vaikka minne! Vauvoille tsemppiä, todennäköisesti vanhempanne oppivat yhdestä lipsahduksesta.

Intersukupuolinen vauva - Niitäkin syntyy. Pari sellaista lasta tiedän. Olen omia mietteitä viime vuonna asiasta rustannut.

Äiti puussa - Sen erään mummon lisäksi oma äitini&lasten mummo tykkää kiipeillä korkealla.

Nimi eläimelle mikä - Riippuu miltä ötökkä näyttää. Elukan voi nimetä miksi haluaa. Jotkut suivaantuvat jos ihmisten nimiä antaa eläimille mutta ei kai ketään luulisi haittaavan. Huvittavia enimmäkseen. Kuten koira nimeltä Raimo tai kissa nimeltä Mika.

4 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

Jos meille tulisi koira, sen nimi olisi Kissa.

Arttorius kirjoitti...

Hahah, toi olisi hyvä! Meillä on kissa nimeltä Annikki. Jos tulee joskus toinen kissa, sen nimi olisi Pirjo.

elina kirjoitti...

Koirat on nimetty Niiloksi ja Almaksi, veljellä on rotikka Paavo ja naapurissa valkoinen westi Musti nimeltään ja tunnen yhden uros rotikan, jonka nimi on Fifi. Ihan hyviä nimiä kaikki- Tosin kun kaveri perheeseen syntyi Niilo niminen poika, rupesin heidän kuultensa puhuttelemaan koiraa Nipaksi. ( huono minä, ihan selvästi vieraskoree ja ulkokultanen)
Mummo puussa on ihan huikee.

Arttorius kirjoitti...

Mahtavia nimiä! :D Musti ja Fifi valkoisella ja suurella koiralla. Mulle kun tuli sonnivasikoita ja mikäli niitä ei oltu nimetty, tsekkasin omistajan nimen ja annoin sen. Oli joskus poika nimeltä Päivi yhdellä limousinesonnilla kun se tuli Päivi-nimiseltä ihmiseltä. Sit sana alkoi levitä ja yllättäen sonnivasikatkin oltiin välitykseen laitettaessa nimetty valmiiksi. Vaikka minusta oma nimi naudalla olisi vaan hieno juttu.