torstai 15. toukokuuta 2014

Joskus mikään ei suju

Typerässä renkaassa ei pysy ilma vaikka se on korjattu ja plääh. Typerästä marketista oli loppu about kaikki mitä kauppalistassa luki. Typerästä sormesta tulee verta eikä typerä laastari siinä pysy. Typerä korjattavana oleva ruohokone aukoo päätä ja tuprup prööt prööt, sammuu taas sitten. Typerä koira menee livohkaan kun siltä yritän putsata korvia. Typerä karkuun livahdellut koira myhäilee korvaputsauksen jälkeen tyytyväisenä vieressä kun tuskailen typerän nurmikoneen kanssa. Typerät kanat tulevat tökkimään takalistoa kun yritän sitä typerää ruohokonetta korjata. Typerä lintujen ulkonapitämiskielto on aivan järjettömän pitkä, uhmaan sitä pari viikkoa liian aikaisin parin tunnin ajan ja saan kiitokseksi typerien kanojen nokat ahteriini.

6 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

Oi voi, en uskalla lähettää jaxuhaleja (hih) mutta tsemppiä kylläkin. Kanan nokka voi tuntua takalistossa häijyltä. Veikkaan silti, että pupun etuhampaat vievät voiton - nimimerkillä kokemusta on.

Niin, ja parempaa loppupäivää!

Arttorius kirjoitti...

Sain mehua ja keksiä, taas hymyttää :D Mulla on paksut työhousut jalassa mutta silti auts!

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Mutta vastapainoksi joskus sujuu kaikki. =)

Arttorius kirjoitti...

Juuri näin.

HelvetinPöllö kirjoitti...

Auttaisko tää yhtään kananpökkimään - meidän kylän lehdessä on tekstiviestikitinäpalsta ja luin sitä lehden nettiversiosta tänään. Repesin aivan totaalisesti kun luin tän ja nauroin huutonaurua monta minuuttia, ennen kuin pystyin lukemaan tän puolisolle ääneen - se katsoi mua jo sen näköisenä, että kohta tarvii soittaa lanssi viemään mut tohon muumilaaksoon :D

"Ärsyttää naapurit samoin myös OKT-alueilla. Kun kuuntelee tuuletusluukusta, niin tulee ihan rajalle ja p---rasee siinä. Ei voi ees tuulettaa, haisee!"

Arttorius kirjoitti...

Tekstiviestipalstat! <3 <3