keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Jospa tytöillekin

Hankin tänään Lidlistä kaksi xl-kokoista miesten teepaitaa mm-futisteemaisena. Hyvät, vaikka Lidlin paitojen tapaan ne on mitoitettu vissiin 172 cm pitkälle lyhytselkäiselle miehelle. Taas siis tosi lyhyt malli, vaikka tuon äksällän otin. No ei se mitään, olen tottunut etten tuosta puodista vaatetta itselleni löydä, mutta nyt nuo paidat halusin, koska tykkäsin väreistä ja aiheesta.En jaksa sukupuolineutraalikouhkausta, mun mielestä ei ole tyttöjen ja poikien leluja, leikkejä tms ja pidemmälle vietynä asenteellista kasvatusta, mutta ei siitä tarvitse vouhkata. Tai mun ei tartte, messutkoon jotka jaksaa. Mut jos kuitenkin nyt hieman. Hankin myös tytsyille tänään Lidlistä poikien peliasut ja poikien fanipaidat. Tosi kivat vetimet. 
Eikö Lidl olisi kuitenkin voinut jättää kataloogistostaan tuon poikien-sanan pois? Täysin tarpeeton. Eräs isompi tyttö aiemmin katseli ihaillen just noita poikien paitoja, mutta lapsen äiti sanoi että ne on poikien eikä sitten hankittu. Niin joo... Harmi. Olisi varmasti sekin tyttölapsi tykännyt. 

9 kommenttia:

Puskissa kirjoitti...

Näin kolmen pojan äitinä voin sanoa, että aina jaksan ihmetellä vaateostoksilla sitä hirviöiden määrää, mitä (pienten) poikien vaatteisiin lätkitään. Olisi edes kissoja tai sammakoita. Joskus esikoisen ollessa vaippaiässä ostin hänelle joitain tyttöjen verkkareita, koska niissä oli kivemmat kuvat. Trahassa olivat sitten jotkut pojat väittäneet, että punainen on tyttöjen väri ja sanoin lapselle, että onko isikin sitten tyttö, kun isillä on punaisia t-paitoja ja huppareita. Siihen loppui :P

Arttorius kirjoitti...

Mistähän olen mieltänyt että kahden? Noh, varmasti tiedät paremmin lastesi kappalemäärän! :D
Joo, toi on kummallista. Muutoinkin tummia ja blääh-riepuja pojille(kuin myös miehille) suunnattuna. Sit taas pirpanoille hempeitä pastellisävyjäjä. Noh, eipä tunneta vaimon kanssa jaotteluita, hankimme lapsille molemmista genreistä. Kuitenkin olisi kivempi jos olisi vaatteita lapsille eikä tytöille pojille. Tuolla lidlissä sen ison tytön äiti katsoi ylhäältä että poikien paita ja ei sitten hankkinut, tylsää. Tuollaisten epävarmojen aikuistenkin takia (pienten) lasten vaatteista voisi luokittelut poistaa.

elina kirjoitti...

Onneksi on ompelukone. Teen melelläni lapsenlapselle vaatteita ja ne on olleet tykättyjä, koska ne on LASTENvaatteita.
kaksivuotiaan tangat ja napapaita ei oikein ole mun juttu.Ja joskus tuntuu kuin kirkkaita perusvärejä ei saa tytöille vaan kaikki on hempeää rimpsua ja jotain hellokittyä. Tokihan muutakin saa erikoisliikkeistä, mutta ne on kamalan kalliita kkolkyt euroa ysikymmensenttisestä teepaidasta on liikaa, vaikka olisi mitä luomupuuvillaa. Aivan sama onko kampe tyttöjen vai poikien osastolta, käytän itsekin miesten vaatteita kokoni takia.

Arttorius kirjoitti...

Jooh, ompelemalla itse saa juuri sellaista kuin haluaa.

Johanna kirjoitti...

Täkäläisessä myymälässä jako noiden paitojen kohdalla oli tehty selvästi: pojille ja miehille pelipaidat, tytöille fanipaidat.

Näinhän se menee. Pojat pelaa ja tytöt fanittaa kentän laidalla... :P

Olisin ostanuta E:lle pelipaidan, mutta ei ollut kokoja.

Arttorius kirjoitti...

Tän kylän lidlistä en löytänyt kuin noita poikien peliasuja ja sit paitoja, tuli jo viime viikolla myyntiin ettei valikoimissa ollut paljoakaan. Naisille oli myös joitakin jäljellä. Mut tuosta kataloogista hokasin tyttöjen paidan kohdalla sen että ne oli naisten mallin muotoisia. Siis miksi? Jos 98 sentistä lähtien "pitää" käyttää naisen tyköistuvaa paitaa niin... Siis tarkoitan sitä että, en tiedäkään mitä, menin jo sekaisin. :]

HelvetinPöllö kirjoitti...

Poika oli kavereitten (poikien ja tyttöjen) kanssa keskiviikkona viettämässä TYTTÖJEN iltaa. Sukkahousut ja paplarit oli mukana.
Kasvatus onnistunut?
Avovaimo taisi olla oikeasti viettämässä tyttöjen iltaa :)

"ole sinä sinä, minä olen minä" :D

HelvetinPöllö kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Arttorius kirjoitti...

:D

Jos mä olen poikien kanssa pelamassa biljardia jossain paarissa tms, käym aina puuteroimassa nenää välillä ;] On niin laimeeta infota vessassa käymisestä, puuteroiminen on hauskempaa.