lauantai 24. toukokuuta 2014

Maailman tykönä kylässä

Onpa ollut mukava ja tapahtumarikas päivä. Suuntasin venholla pesueen kera Helsinkiin Maailma kylässä-häppikseen suht aamusta. Kävi hyvä tuuri kun just Katajanokan vierassatamasta lähti jolla pois, muutoin se oli täynnä koko ajan. Olisimme menneet Suomenlinnaan tai Ruoholahteen, mutta huvikseen tsekkasimme ensin tuon jospa kävisi tuuri. Vene oli noin tsiljardi kertaa mukavampi matkantamistapa tänään pääkaupunkiin kuin ilmastoimaton juna. Nuppujen eväätkin sai pidettyä kylmässä kuten myös juomingit. Olin varautunut tekemään jotain pöperöä jollassa mikäli ei olisi löytynyt mitään järkevää ravintoa, mutta se on aina turha vaiva koska aina löytyy lukuisia eri kasvisruokia, niin nytkin.

Ruokaa hauskempaa(voiko edes olla?) oli silti ihmisten ja erilaisten tapahtumien katseleminen. Kaikenlaista populaa ja tsekkailtavaa. Lauri Tähkä joikasi jossain ja todellakin kiersimme sen kaukaa, huh! Tärkein taisi kuitenkin olla Tsekistä perjantaina Suomeen tulleen serkkuni treffaus. Heppu oli Suomesta ja Helsingistä haltioissaan eikä voinut uskoa että täällä on näin lämmintä. Sukulaiselle oli mukava näyttää tämä puoli Suomesta, värikäs ja monta kansallisuutta sopii tänne sulassa sovussa. Herra jatkoi omia tutkimuksiaan, me lähdimme takaisin venholle alkuiltapäivästä paljon nähneenä.

Saunapuhtaana voi alkaa odottelemaan illan kohokohtaa, Mestarien liigan loppuottelua. Oijjoi.

5 kommenttia:

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Mää tykkään kans kattella ihmisiä ja niitten touhuja. Viihtyisin vaikka kuinka kauan jossain ihmisvilinässä vaan kattelemassa. =)

Luulen, että olisin myös kiertänyt Lauri Tähkän.

Arttorius kirjoitti...

Tänään sait sinäkin katsella mielin määrin ihmeisiä :]
Kyllä kaikenlaiset korret on hyvä kiertää! :D

Marjaana kirjoitti...

Minne päin se serkku jatkoi?!?

Arttorius kirjoitti...

Jäi vielä Helsinkiin katsomaan pääkaupungin naarastarjontaa. Huomenna tulee meille josta lähtee johonkin junalla koska lainaa meiltä telttaa. Ehkä teidän takapihalle päätyy juippi :D

Marjaana kirjoitti...

Hmm, täällä olisi kyllä tilaa...