lauantai 10. toukokuuta 2014

Maailmassa on virhe

Piippaavat bensamaatit.
Onko ne vähän raivostuttavia häh!? Kyllä. Abc:n bensamaatti on ylirasittava. Piippauksen lisäksi se lukee kortit välillä tosi huonosti tai ei ollenkaan eikä kortin syöttösuuntaa ole ilmoitettu selkeästi. Ja hitaus! St:n maatit varsinkin. Lisäksi niissä on kimeämpi ääni kuin missään. Ja ne pleksilipareet korttiaukon päällä! Argh.

Nukkaa irrottavat työhanskat.
En halua untuvaa sormien väliin. Silti pyytämättä sitä nöyhtää saa liki jokaisesta työhansikkaasta mitä on.

Raivaussahan siimaleikkurin syöttövaikeudet.
Vaikka mikään ei ole killissä, ei tule vaikka miten tämäyttää maata vasten. Hermot menee sellaisiin.

Grillattavan ruoan olemattomuus kasvisvaihtoehtoa haluaville.
Lokaalista marketista piti hakemani grillikasviksia ja pottua jotka voi työntää grilliin sellaisenaan ilman maustamista, pilkkomista tmv. Juu ei ole kuin n. 60 erilaista makkaraa, kymmeniä erilaisia liha- tai lihavalmistepihvejä mutta ei yhtäkään vegeversiota. Pakastimessa jotain rillikasviksia jotka nekin vaatii maustamisen ja lisäksi ne vettyy ikävästi grillatessa eli ei ole ei. Päädyin sitten siihen mihin olisi alunperinkin eli otin herkkusieniä, maissia, paprikaa, parsaa, sipulia jne. Heitin ne mausteliemeen hetkeksi ja foliopaketin rilliin. Ei mikään ihme että Suomessa elintapasairaudet jyllää kuin rutto kun niin paljon erinäistä nakkia myynnissä grillattavaksi muttei vahingossakaan muunlaista rillisärvintä.

Orapihlaja-aita.
Kävin eilen illalla tuhoamassa raivaussahalla 10 metrin tiiviin aidan kylällä. Kropassa on lukuisia piikin pistämiä, ei niiltä kykene suojautumaan paitsi ehkä haarniskalla. Lisäksi se kasvi on niin sitkeää ettei oksasilppuri siihen kyennyt kunnolla. Pakkopoltoksi runsaan polttonesteen kanssa taisi mennä, mutta muu ei auta. Piikit ei hevillä hajoa, ne menee autojen renkaasta, ja kumisaappaasta läpi kevyesti.

Nettisivujen mobiiliversiot.
Ärsyttäviä. Mun ja varmasti useimpien luuri/tabletti+nettiyhteys on riittävän tehokas toistamaan kaikki samat mainokset kuin läppärikin josta syystä ei tarttisi optimoida oletusarvoisesti tai ainakin siten jossa täysversio on helposti löydettävissä, mutta eihän ne ikinä, vasta aivan alanurkassa löytyy ko. vaihtoehto.

Citymarketissa liian lujaa huutavat mainokset.
Mikä siellä on se yksikin, olisko veikkauksen joku kiekuna josta kuuluu rasittava plopotiplop monta kertaa yhden pienenkin kauppa-asioinnin ainana. Kuinka työntekijät jaksaa niitä?

Hevoskastanjan siemenet.
Jälleen kerran otin kylmäkäsittelyyn syksyllä, tein taas kaiken kuten piti, mutta ei ne typerät idä ikinä. No joo, yksi kyllä, mutta sekin näyttää siltä jos sen pelästyttää se lakoaa samantien. Äitii...!?

6 kommenttia:

Samppa kirjoitti...

Onko se siima liian jäykkää?

Arttorius kirjoitti...

Liotin sitä vedessä ennen käyttöä, ei pitäisi olla siitä kiinni mutta jossain mättää kuitenkin.

Maelka kirjoitti...

Ha haa!Taitaa olla helvetinkone 😄

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Citymarketin mainokset on aika rasittavia. Sama mainos tulee koko ajan. Jatkuvalla syötöllä. Muutaman minuutin välein. =)

Olen töitteni puolesta aika paljon Citymarketissa ja joskus aikoinaan siellä pyöri joku innocent-smoothie vaimikäseo mainos ja siinä oli ärsyttävä virhe mikä soi vieläkin mun päässä. samat sanat pariin kertaan peräkkäin.

Siinä sanottiin "ei muuta kuin muuta kuin hedelmää". Ei muuta kuin muuta kuin hedelmää, nyt se rupes taas toistumaan mun pääni sisällä.

Arttorius kirjoitti...

Siis se tosiaan tuli noin typerästi. Mietin joskus onko mun kuulossa jotain vikaa vai miksi tuntuu kuin se sanotaan noin hölmösti. En ymmärrä eikö tuo kova möly ole työturvallisuusjuttu, desibelit mainosruutujen läheisyydessä on hirmuiset. Sit lisäksi miljoona kertaa päivässä toistuvana, arkh.

Arttorius kirjoitti...

Se selvis nyt mikä se ärsyttävä mainos on. Sellanen kun kerrotaan kellä on tänään nimipäivä. Rasite!