torstai 1. toukokuuta 2014

Oi ihana toukokuuSisustuslehtiaamiainen, sporttia, hillumista, Radio Suomen puolen päivän ohjelmassa smuuthia kivaa musiikkia. Sunnuntai keskellä viikkoa on hyvä juttu.

7 kommenttia:

e l i n a kirjoitti...

Vohvelirauta omalle kauppalistalle , näyttää niin hyvältä. Ja maistuu. Se rapeus! Miten ei ole tullut hankittua aiemmin..

elina kirjoitti...

Vohveleita seurakuntatalon pihassa, Adalle ilmapallo, keittolounas ja munkkia,siinä tämä vappu. Oikein hyvä tapa viettää vappua.
Ihanaa toukokuuta sinunkin joukoillesi.

Arttorius kirjoitti...

Se on kiva vehe, en vaan jaksa sillä itse ikinä paistaa, varsinkaan aamiaiseksi mut L jaksaa. Samoin kuin voileipärilli on pätevä! Kummatkin löysin iskemättömänä kirppurilta, vissiin tarpeeton häälahja tai jotain. Voileipäkrillillä saa paistettua hätäiseen nälkään munankin ja kun akuutein nälkä kaikkoaa, voi paistaa leivän väliin vielä toisen.

Sit kun ihmisellä on vohvelirauta ja blenderi, pystyy valmistamaan oikeaoppisia blogiaamiaisia. En ole varma pystyykö vohveliraudalla tekemään blogilättyvariaatioita mutta joku saisi koittaa. (Lisäys: Ehdin myös lukemaan paria sisustusblogia :D)

Arttorius kirjoitti...

Kiitos toinen Elina, hyvältä kuulostaa teidän touhut!

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Myöki oon ostanut halavalla vohveliraudan entiseltä työkaverilta. Välillä paistelen sillä vohveleita. Mutta en aamiaiseksi. Iltapalaksi.

e l i n a kirjoitti...

Okei eli siis vohvelirauta Sekä voileipägrilli. Ja sit vielä julkinen blogi tai edes joku instagram/twitteri/facebookki . Sillä Eihän ne vohvelit sun muut syömingit Voi maistua miltään jos niitä ei ensin kuvaa ja jaa siinä ruokapöydässä istuessaan kaikille uskollisille seuraajille pöytäseuralaisista välittämättä ja sitten vasta käy niitten kimppuun. :D ainiin ja joka suupalan välissä pitää tsekata ne kommentit. Ja tykkäykset. Ja mitä näitä nyt on :D
Ai miten niin vastustan sosiaalista mediaa :D vastarannankiiski!

Arttorius kirjoitti...

Jaana, vohvelirauta pop on. Vohvelit aamullakin kivoja on mut ei varmasti joka aamu. Tänään meillä oli brunssihko, sopi hyvin siihen.

Elina, joo ja se mikä on blogissa/tms on koko totuus ihmisen elämästä.
Antaisin huutia tai ainakin paheksun ankarasti jos joku näpeltää kännykkää/tablettia/tietokonetta seurassa syödessään. Toisaalta mikseihän sanomalehti nypi? Hmm.