lauantai 31. toukokuuta 2014

Quiet as a graveyard

Tsekkiläinen kolmekymppinen serkkuni tuli viikko sitten Suomeen aikomuksena kierrellä maata teltan kanssa. Olen hepun kanssa muutaman viestin vaihdellut. Alla pari herran mietettä suomalaisista paikkakunnista joissa oli.

Kuopion torilla:
"Kuopio is amazing! I ate a thing called kallakukko!"

Viitasaaressa:
"Wt*, where is everybody? It's 9 pm, all stores are closed, quiet as a graveyard!"

Kaustisissa:
"Met nice gentleman who invited me to his house. Wife cooked me a dinner and I play football with their kids."

Vaasassa:
"Love this city! Finland is full of contrasts! I like weird thick milk called AB." (AB = ab-piimä :D)

Nyt serkkuheppu on mennyt Uumajaan laivalla. Sitkeä herra, yöpynyt teltassa jokaisena yönä vaikka alkuviikko oli tosi kylmäkin. Onneksi Ruotsissa on lämpimämpää, vaikka miekkonen on ollut haltioissaan kaikesta vaikka on satanutkin.
Ainiijoo. Heppu tuli tosiaan etsimään skandinaavista tyttöystävää, joskin läppänä sen heitti. Sellaisen kandin taisi kuitenkin löytää Norwegianin lentoemännästä. Kuulemma viestejä on lennellyt viikon aikana "hundreds" ja ilmeisesti treffaavat jossakin lentokentällä Ruotsissa alkuviikosta.

4 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

Noh.. se oli kutakuinkin näitä aikoja vuosi sitten kun mäkin olin Viitasaaressa (-lla?), ehkä viikko, puoltoista myöhemmin, mutta anyway. Ei siellä silloinkaan yhdeksältä illalla ollut elämää. Eikä kymmeneltä.
Hyttysiä taidettiin nähdä enemmän kuin ihmisiä, ja siksi me oltiin nukkumassa jo ennen yhtätoista. Mutta maisemat hotelli Pihkurin ikkunasta oli hienot ja palvelu kelvollista. Rantasaunakin ois vissiin ollut tarjolla, en muista varmaksi.

Arttorius kirjoitti...

Tuo heppu oli mielissään kaikesta rauhasta ja hiljaisuudesta ja voin hyvin uskoa mikä kontrasti on aina isossa kaupungissa asuneena tulla tänne Härmälään kun ajatuksensa voi kuulla helposti :]

Marjaana kirjoitti...

Onnea vaan serkun ja lentoemon romanssille. Gnjääh ;D

Arttorius kirjoitti...

Hah! :D