keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Sika säkissä

Tai ruokaa. Bongasin Iltalehden mainoskilkkeestä Kotikokin Ruokakassi kotiin toimitettuna-yrityksen mainoksen. Idea on oletettavasti ruotsalaisesta Linas Matkassesta, joka on menestynyt konsepti Ruotsissa. Toimisi täälläkin, hyvä kun on valloitus alkanut.
Nettisivuilla on tilauskaavake, pitäisi rekisteröityä yms. oleellista. Reseptit näkyi kulloisenkin kassin kohdalla. Mutta se mitä ei löytynyt on minusta varsin oleellista. Ei siis löytynyt mitä sillä Kasviskassi 64 €:lla saa, lähinnä minkä verran. Ei annoskokoja tai muuta informatiivista, vain sapuskalajit ja väkimäärä. Ihmisen pitäisi ostaa sokkona, sitoutua ymmärtääkseni jonkinlaiseksi kestotilaajaksi eikä haisuakaan mitä summalla saa. No joo, on noilla sivuilla tiedustelukaavake, mutta ei voi minun mielestä mennä niin että asiakkaan pitää itse tiedustella kun oleellista dataa uupuu.
Tällä tiedolla jää siis kokeilematta. Perhekassi 64 € sisältäen viiden päivän tarpeet resepteineen toimitettuna kotiovelle, jonkun kannattaisi kokeilla, on kohtuullinen hinta. Kokeilisin jos lihaa söisin. Nyt tuo saman hintainen vegesetti kolmeksi päiväksi ei kiinnosta, varsinkaan kun ei tietoa mitä se sisältää. Tuollainen setti sopisi myös vanhukselle jolla voimat piisaa kotona asumiseen ja ruoanlaittoon mutta ei ehkä kaupasta suuria määriä ostoksia tuomaan.

2 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

Joskus aikaa aikaa sitten Helsingissä oli sellainen "Kasviskassi" -hommeli, joka toimi varmaan vähän samalla idealla.

Mutta: sisältö oli luomua ja pelkkää tuoretta. Mukana tuli reseptivihko vähän niin kuin vinkkinä, että näin voit käyttää palsternakkaa - jollei se ennestään ole tuttu.

Minä tykkäsin konseptista, mutta kassi oli halvempi ja sisälsi siis tosiaan vain tuorehommelit. Mulla jäisi tuosta varmasti pastat ja ties mitä muuta käyttämättä, joten en lähtis minäkäään noilla sokkoehdoilla.

Niin, ja silloin kassi piti hakea lähimmästä luomupisteestä, joka mulla oli kyllä tosi lähellä.

Arttorius kirjoitti...

Ent. kotikylässä oli tuollainen ruokakassi-idea pari kesää, kesäasukkaat oli lähinnä mielessä. Tuottajien rinki kehitti systeemin että satoa kerättiin yhteen sen mitä tilauksia oli tullut. Perjantaina kassin sai lunastaa paikasta A. Sisälsi tilateurastamojen tuotteita, vihanneksia, hilloja, mitä vain halusi. Oli muistaakseni pari eri mallia, edukkaampi ja tyyriimpi. Se hiukan takelteli välillä mutta hyvä idea sekin.

Tuo kotikeittiökassius on ihan jees mutta infon puute häiritsee! Onko eineksiä? Mitä siellä on? 64 euroa, olkoonkin kotiovelle tuotuna, on iso hinta kolmesta ateriasta.
Laitoin jo palautetta huonosta informaatiosta, saa nähdä miten vastataan.