keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

11+11

Jaana haastoi.
11 randomia minua ja 11 vastausta J:n kysymyksiin. Varmasti toistan itseäni, mutta kertaus jne.
Tänks Jaanabafitfäshönpistefi, piti herättää aivot ja se on aina iloinen asia.

Säännöt:

1. Postaa palkinto blogiisi. (en mä, luurilla eijjaksa säätää)
2. Kiitä bloggaajaa, joka antoi palkinnon sinulle ja linkkaa takaisin hänen blogiinsa. (Joo)
3. Kirjoita 11 satunnaista faktaa itsestäsi. (Juu)
4. Vastaa nimeäjäsi 11 esittämään kysymykseen ja aseta 11 kysymystä sinun ehdokkaillesi. (Tehty, toista ei)
5. Nimitä 11 bloggaajaa, jolle tahdot tämän palkinnon antaa. (Emmä)
6. Ilmoita ehdokkaillesi, että olet nimennyt heidät. (Juuen)

11 minääminääää

1. Elän perheessä johon kuuluu 46 jalkaa. Juhannuksen jälkeen määrä on 50 jalkaa.

2. Päätin etten koskaan muuttaisi mihinkään näin suuren pitäjän alueelle, mutta minä täällä hei.

3. Päätin etten koskaan rakenna taloa, mutta silti rakensin. Tai rakennutin. Hirssistä. Eiku hirrestä. Eipä sekään päätös siis pitänyt.

4. Kotona oleminen lasteni kanssa on parasta mitä on tapahtunut sen jälkeen kun avioiduin näiden äidin kanssa. Toivon että saisin työjutut järjestymään joskus siten, että voisin tehdä vähemmän töitä ja olla kotona sitten keskivertoa enempi. Mulle sopisi hyvin joku kolme päivää töitä, neljä päivää pois. Tunteekohan valtion virat tuollaisia juttuja...

5. Saan kiksejä motoneteissä ja rautakaupoissa työkalujen katselemisesta. Vasaran, kiintolenkkien sun muiden ihastelusta en saa kylliksi ikinä, voi miten kaunis on näky rivissä eri tarvikkeita! Eniten pidän siitä, että multa löytyy työkaluja itseltäni jos jonkinlaista ja tiedän missä mikäkin on autotallissa tai liiterissä. Niin ja osaan niitä käyttää. Korjaan traktorista pienkoneeseen, mitä vaan.

6. En tulisi toimeen joojooihansamatehdäänmitenhaluatminullaeiolemistäänmitäänmielipidettä-ihmisen kanssa. Puolisona en sellaista jaksaisi sekuntiakaan enkä lähikaverinakaan. Älykkyys myös kiehtoo. Kirjoista lainatut sitaatit ja fraasit ei ole älykkyyttä ja jos niitä alati käyttää, ihmisellä ei luultavasti ole omia ajatuksia.

7. Olen rannekellofriikki. Tuijottelisin kaikenlaisia kelloja korukaupoissa ja kuvastoissa kauan. Itselleni on päätynyt neljä kelloa+sykemittari joita vaihtelen fiiliksen mukaan. Tällä hetkellä lemppari on valkoinen Casio g-shock. Huomenna saatan laittaa jetsetin tai rouvalta synttärilahjaksi saadun tendencen käteen. Aina pitää olla joku! Sääli mikäli joku ei käytä kelloa perusteena kun kännykästä sen näkee.

8. Söin ensimmäisen kerran karamellia ollessani 10 tai vanhempi. Vanhempani eivät olleet/ole mitään friikkejä "ei saa antaa sokeria nissemarkukselle"-tyyppejä, mutta jotenkin vaan vältyin eikä mitään erikoista tahtoa makeisiin asioihin ole vieläkään. Paitsi jäätelöön ja raparperipiirakkaan.

9. Olin syntyessäni 2,4 kg ja 45 senttinen vaikka synnyin täysaikaisena ja äiti syönyt ja elellyt terveellisesti koko raskausajan. Eipä tainneet vanhemmat arvata notta ehtisin näin isoksi pojaksi. Myös vanhin siskoni on pitkä tsirbu, vissiin 178 cm vaikka äitimme on pätkäpieni, jotakin 160 senttinen kainalosauva.

10. Oli || noin lähellä ettei työurasuunnitelma aikoinaan vaihtanut suuntaa pyöreän kaupungin takia. Kadettikouluun olisin päässyt helposti ja sinne pitikin mennä, mutta Luojan kiitos tulin järkiini. Huh. Semipasifistihippi upseerihenkilönä olisi ollut sangen hupaisaa.

11. Jos mulla on kuulokkeet päässä ja sieltä tulee musakkia, ihan varmasti joko soitan kitaraa, hakkaan rumpuja tai vetkutan itseäni eri suuntiin. Tyttäret ovat apinoineet vanhemmiltaan tuonkin asian. Sama autossa, on hienoa havahtua liikennevalojen taukoilmarummutuksen jälkeen siihen kun viereisellä kaistalla autossa on yleisöä.

J:n hyvät kysymykset.

1. Oletko onnellinen ja mikä sen tekee? Jos et ole mikä tekisi sinut onnelliseksi?

Onnellinen kyllä. Se että saan elellä miten tahdon, tehdä asioita mistä pidän ja tuntea asioista kuinka tunnen. Luonto, terveys, liikunta, läheiset ja asenne elämisiin tuo onnioloja plus moni muu juttu.

2. Mikä on hienointa mitä sinulle on tapahtunut viimeisen vuoden aikana?

Opintojen edistyminen ja se että olen minuna itsenäni kyennyt murtamaan jäätä mahdollisilta ennakkoluuloilta tms.

3. Mistä asioista pidät itsessäsi

Hymystä. Hampaista. Silmistä. Luonteesta.

4. Millainen olet kun suutut?

En muista. Noh, asiasta riippuen vaihtelee tyyli siinä. Yleensä kerron suuttumuksen tuoneelle että joku asia suututtaa ja se siitä. Tai sitten en. Ressitön elämä vähentää niitäkin vähiä suuttutiloja radikaalisti enkä muista niitä juttuja millainen olen.

5. Onko kodissasi siistiä?

On aina kuin sisustuslehdestä, hah! Viihdyn kodissani vaikka olisi myllerrystäkin mutta on helpompaa pitää paikat siistinä kuin epäsiistinä. Sikolätti on toisten asumismuoto. Elämää jeesii kummasti kun ei täytä kotiaan roinalla ja romulla eikä haali kivoja pikkuisia turhakkeita.

6. Minkä lemmikkieläimen ottaisit jos nyt ottaisit?

Mulla oli yksi päivä mielessä kaverin kesyrotat jotka oli mainioita otuksia. Ei niitä, elää harmillisen vähän aikaa. Iguaani on ollut mielessä vuosia, mutta kahtoo nyt.

7. Miten haluaisit elämäsi elää

Siten miten nyt.

8. Kännäätkö? Milloin viimeksi

En koskaan enkä aio. Ei mun juttu.

9. Mitä harrastit lapsuudessasi ja nuoruudessasi? Harrastatko vielä samoja asioita?

Juoksua, jalkapalloa, uintia, yleisurheilua, pienoismallien rakentelua ja koneiden fiksaamista. Kaikkea nykyisinkin mutta mallailu noup. Eikä keihäänheittokuulantyöntökään enää nappaa.

10. Mistä piirteistä pidät muissa ihmisissä?

Normaali ystävällisyys on ilo, rehtiys ja reiluus myös. Siihen on helppo sovittaa erinäiset muut bonukset kuten särmikkyys ja terveellinen egoismi.

11. Jos sinun pitäisi ottaa tatuointi nyt niin minkälaisen ja mihin sen ottaisit?

Heh, oli joskus viisi, ei ole enää mitään enkä ota vaikkei ne rumia olleet ja sopi mulle. Mikäli joku pitäisi niin saman tyyppinen kuin vaimon toisen käden sisäranteessa pienellä lastemme etukirjaimet kauniilla fontilla. Eli vastaus se epanain kirjaimisto.

Loppu.

7 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Minulle on ihan sama jos tänään teet ruokaa mitä itse haluat ;)

Arttorius kirjoitti...

Tänään oli tomaattimunakasta ja pihamaata lounaaksi. Iltasella joku muu saa askarrella.

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Teillä on kyllä hyvä määrä jalkoja perheessä.

Mää käyttäisin rannekelloa jos sen ranneke olisi ehjä. Varta vasten ostin Pariisista kellon ja siellä myyjä ahersi vaikka kuinka kauan rannekkeen lyhentämisen kanssa ja ei mennyt kauaakaan kotimaassa kun ranneke meni rikki ja se korjattiin alan liikkeessä ja nyt se on taas rikki. Hermostuttaa kun ostin jotenkin viallisen kellon, tai kellon jossa on viallinen ranneke. Varmaan pitäisi viedä se rannekkeen vaihtoon.

Arttorius kirjoitti...

Mäkin tykkään jalkamäärästä. :] Jänskättää saapuvat neljä jalkaa.

Oliko se ranneke jokin metallipalaranne? Kantsii varmaan investoida kokonaan uuteen rannekkeeseen jos noin harmillinen vika kyseisessä yksilössä.

Puskissa kirjoitti...

Mulle tulisi varsin lyhyt tatuointi lasten + miehen etukirjaimista, kun ne on kaikki J.llä nimetty. Ihan siksi, kun miehen suvussa on 1600-luvulta asti annettu pojille kutsumanimi J-alkuisena. Joskus tosin leikittelin ajatuksella, että laittais J-kirjaimista jonkinlaisen neliapilan, mutta toisaalta kun mies ei tykkää tatskoista ja mulle on ihan sama :D

Arttorius kirjoitti...

Vau, hieno perinne tuo nimeäminen! Toivottavasti jatkuisi teidän mahdollisissa lapsenlapsissakin! :] J-kirjaimissa on tosi hyviä nimiä.

Puskissa kirjoitti...

Onhan niissä ihan kivoja :) Saa nähdä, kuinka käy (jos miniät pistää hanttiin :P).