keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Boycott

Jaana poikotoi, mutta en viitsinyt hänen blogin kommenttikenttää kansoittaa boikotoimislitanioillani niin häär.


Minä boikotoin tai en käytä:

Mäkdonaldssia. En ole ikinä käynyt enkä käy.

Kiinalaisia ravintoloita. Kuka haluaa syödä makeaa ruokaa ja jotain liemiasioita kera merkillisten knöllien? Ei ole minä siinä porukassa.

Säilyketölkkiasioita. Ananas, hedelmäsekoitukset, mitä niitä on. Kaikkien niiden asioiden epätuotteita mitä ne normaalisti on.

Finnkinon leffateattereita. Yritän, mutta joskus lipsun hyvän tapauksen osuessa eteen. Viimeksi kävin talvella, tsekkasin draaman jossa oli Julia Roberts jne. Jos lippu maksaa ~10 €, miksi pitää joutua katsomaan puoli tuntia mainoksia ennen elokuvan alkamista? Lisäksi niissä on liian kovalla äänet.

Lasten äänillä mainoksia myytäviä tuotteita. Tai muuten vaan ärsyttävän mainoksen omaavaa tuotetta.

Abc-asemia. Haisee pahalle, kun ovesta sisään astuu.

Liikuntamyllyä. Sekin piti pilata merkillisellä kulunvalvontasysteemillä.

Hoplop, erästä täällä pks olevaa. Kahdesti kävimme, mutta kummallakin kerralla nössöä henkilökuntaa, joka ei puuttunut räikeään väärään toimintaan, vaikka näki.

Uusinta Firefoxia, onkohan sen versio 30.0.
Usfh miten chromemainen! Ällö läpinäkyvyys välilehdissä ja chromechromehyh. Jos tahtoisin Chromea käyttää, silloin sitä käyttäisin, mutta haluan käyttää Firefoxia. Joten päivitys alaspäin.

Paikannuspalveluita. En halua, että puhelin tai tabletti hakee ohjelmia varten sijaintitietoni. Se on sallittu ainoastaan Kartoissa. Samoin paikantamisen olen torpannut tietokoneen selaimelta.

Vähäpukeisilla ihmisillä myytäviä tuotteita. En hanki, en käytä. Jos tahdon nähdä vähäpukeisen tsirbun, katson meillä asuvaa naista.

Kaikkia niitä tuotteita, jotka muka on tehty Suomessa, mutta ei ole. Reilusti alkuperämaa esiin ja se joko vaikuttaa kuluttajaan tai sitten ei.


11 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Jos Audi alkaa mainostamaan autoja taaperoikäisen äänillä, vaihtuuko merkki? Mikäli lempisämpylöitäsi kaupitellaan bikininaisen voimin, tuleeko boikotti niihin? 😁

Maelka X kirjoitti...

Käyn Hesellä sillon ku käyn. Tosi harvoin. Kiinalaisissa ravintoloissa en ole koskaan käynny ja tuskin tulen käymäänkään.

Säilyketuotteista käytän sitä ananasta ja tonnikalaa. Tosin harvoin niitäkin.

Elokuvissa käyn tosi harvoin. Lähinnä kahtomassa näitä isoja spektaakkeleita kuten Hobitit ja Star Wars. Katon ellut mielummin kotisohvalta.

Mainosksista en tiiä mitään :)). Katon niin vähä telkkaa ja ne vähäiset mainokset mitä tulee postin mukana jää pääsääntöisesti lukematta.

ABC asemat rulettaa. Ite välttelen niitä parhaani mukaan.

Selain sattuu olemaan Chrome. Se vaan on. Ei mitään erityistä kiintymyssuhdetta siihen. Poika joskus sano, että ei kannata käyttää IP:tä. Laita joku muu ja määhän laitoin.

Lotalle: tais osua ja upota :)

Arttorius kirjoitti...

Ärsyimmät mainokset kuuluu radiosta, kun teevee auki tuskin ikinä eikä nyt futiksessa tule mainontaa.
Audin ei tartte mainostaa tyhmillä mainoksilla tai vähäpukeisten naisten ei tartte kietoutua sämpylöihin :D

Maelka X kirjoitti...

IP= siis IE, luonnollisesti :)

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Mää en varmaan poikotoi Mäkkiä, Mäkdonalssia tai sanahirviö Mäkkäriä, mutta en niitten tuotteita juuri ostakaan. Ehkä kerran kahdessa vuodessa jätskin.

Arttorius kirjoitti...

Mä siks, koska joka maassa missä se sijaitsee, työntekijän oikeuksia varmasti poljetaan. Suomessakin viime tai ed. vuonna työntekijät joutui pitämään palkattoman pitkän tauon siellä työpaikalla kun oli hiljaista. Lisäksi niiden tuotteet ei kestä minkään valtakunnan eettistä tarkistelua. Hyijyi.

Lotta kirjoitti...

Jos vähäpukeinen ihminen ajaa audilla kotiin goudasämpyläkaupan kautta, mikä silloin menee boikottiin?

Samppa kirjoitti...

Olen vaatteiden alla vähissä pukineissa ja tykkään mäkin hampurilaisesta, joudunko poikottiin?

Arttorius kirjoitti...

Hmphf.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaa olla raskasta elämä, kun noin täytyy 'boikotoida'. Millä tavoin mäkkäri kärsii boikotoinnistasi?Vastaus kuuluu; ei yhtään mitenkään.

Arttorius kirjoitti...

Ihan kaikkea ei kannata ottaa vakavasti :] On lähinnä periaate tuokin ilman sen kummempaa raskautta. Miksi pitäisi syödä skeidaa, kun tarjolla on huomattavasti parempia vaihtoehtoja?