perjantai 27. kesäkuuta 2014

En tajuuMissä se saapumisilmo luuraa? Tai miksi näin kankeasti? Ajattelin, että saisin tuotteen käsiini, jos mulla on esittää lähetykseen liittyviä numeroita/jotain. Juuei, täytyy odottaa saapumisilmoa. Pikatoimituksella tilattu, mutta nyt se makaa toimipaikassa viikonlopun yli. Ei se traktorin omistaja varmaan olisi halunnutkaan aparaattiaan kuntoon mahdollisimman pian. Tjoo, taidan jatkossakin pitäytyä noiden pienkoneiden korjaamisessa, niihin varaosat löytyy kaupasta. Toisaalta traktorien korjaaminen on hauskaa, joten vannomatta paras. 

6 kommenttia:

Magdaleena kirjoitti...

Makaako se nyt postissa? Onko tilattu ulkomailta?

Ulkomailta kun joku kuljetusfirma lähtee rahtaamaan pakettia, sillä on sen rahtifirman oma lähetystunnus. Kun se tulee Suomeen, se saa uuden Itellan lähetystunnuksen. Tuon alkuperäisen lähetystunnuksen matka siis loppuu Suomen rajalle ja sen jälkeen sillä tunnuksella ei voi seurata paketin kulkua Suomessa eikä myöskään etsiä pakettia postin hyllystä, hyllypaikka on kirjattu sille Itellan tunnukselle.
Se uusi lähetystunnus taas on siinä paperissa jonka on kiinni siinä paketissa. Kun paketti tulee postiin, irrottaa postin työntekijä sen siitä paketista ja postittaa sinulle, eli paperi lähetystunnuksineen tulee sinulle vasta seuraavana postipäivänä.

Siihen, miksi tuosta uudesta lähetystunnuksesta ei tule sinulle sähköistä saapumisilmoitusta, en osaa vastata.

Magdaleena kirjoitti...

Höm, paitsi että kyllähän toi sun sähköinen seuranta näyttää tietävän että se on noutopisteessä. Äh, en ymmärräkkään.
Paitsi että joskus on tullut sellaistakin vastaan että lähettävä firma ilmoittaa että paketti on saapunut perille, koska ovat arvioineet että sen pitäisi olla jo siellä, mutta eivät oikeasti tiedä onko vaiko eikö.

Arttorius kirjoitti...

Se paketti on meidän kylän äRrällä, sen jo näinkin, mutta ärrähenkilö ei voinut sitä antaa, koska multa puuttuu se saapumisilmo. Niin ufoa ettei tosikaan. :/

Magdaleena kirjoitti...

Siis täh, näit sen paketin siellä ärrällä??? Olishan se sit pitänyt sulle antaa henkkareilla!!

Arttorius kirjoitti...

Jooh. Niin mäkin luulin, mutta noup. :D

Magdaleena kirjoitti...

Sillä myyjällä oli varmaan alkkarit huonosti ja se halus kostaa sen maailmalle... =D