sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Huono sängyssä

Jouduin kuuntelemaan aamulla uimahallissa tahtomattani toisen radan päädyssä juoruavia naisia. Vaikka uidessani pystyn keskittymään täysin siihen itse uimiseen ja sulkemaan muun maailman pois, ei siltä kailotukselta voinut välttyä.
Kahden naisen puheenaiheena oli surkeaakin surkeammat seksikumppanit. Miten Esa (nimi muutettu) oli niin surkea, Vesa (nimi muutettu) se vasta surkea olikin! Entäs ne baarista pokatut, huonoakin huonompia! Voi meitä raasuja kun niin surkeita tielle tai punkkaan eksyykin! Yhyy.

Joopa joo. Olisiko syytä katsoa peiliin? Sieltä löytyy syy "surkeuteen". Mikäli yhdistyy jokaisen liikkuvan ihmisen kanssa jota ei edes tunne niin saattaa varmaan olla niin että surkeus ja huonous on kuvaavia sanoja. Miten edes viitsii tuntemattoman, ilman mitään tunnetta yhtään mitään? Hrr, en tahdo edes tietää. Sama pätee myös moukkiin herroihin jotka selvittävät tuollaista vastaavaa. Katse peiliin, sinne se vika mennyt on.

Samaisen kaksikon toinen: "Se Jani(nimi muutettu) oli siis ollut ainoostaan kolmen naisen kanssa ennen mua, voitko kuvitella! Voit siis ku-vi-tel-la miten onneton se oli!"

Jöö, uskomatonta mitä nössöilyä sellainenkin, vain kolme! Mikäli "hyväksi sängyssä" tulee nk. kokemuksia ventovieraista ihmisistä keräten niin eipä siinä sitten, onnea daameille kuin muillekin irtosuhteiluun. Onhan sekin vissiin meriitti, jos aktivoi kymmenien ihmisten kanssa elämänsä aikana. Hrr.

5 kommenttia:

Maelka X kirjoitti...

Voi meitä naisia :)). Ite olen sen verran tunneihminen, että jätän suosiolla Esat, Vesat ja Janit väliin vaikka olisivatkin ns. hyviä sängyssä ;D. Jotain muutakin täytyy sentäs olla tai jos ei niin näinkin on hyvä.

Arttorius kirjoitti...

Voi teitä naisia niin! :D
Kyllä just niin noin. Vaikka tietysti kukin tavallaan mutta luulisi ohmisen rikkovan itseään kaikenmaailman säädöillä ympäriinsä.

elina kirjoitti...

Voi hyvänen aika, taas tunnen itseni tosi vanhaksi. Nuo nykyiset jutut monista suhteista, sehän on vain laadun korvaamista määrällä. Muutenkin olen sitä sukupolvea, joka ei mielellään kuuntele moisia juttuja yleisillä paikoilla. Nuoret kyllä ovat sanoneet, että olen se "täti" jolle he voivat omat kokeilunsa kertoa. Siitä luottamuksesta olen hiton ylpeä.
Muuten komppaan Maelkaa, saa esat ja vesat jäädä. Tosin näillä vuosilla sekään asia ei ole niin kovin tärkeä, mutta mukavaa tutun ja turvallisen kumppanin kanssa.

Tiina kirjoitti...

"Aktivoi", "yhdistyy" Olet hulvaton :D :D
Less is more.

marrasthetics kirjoitti...

Mä en ylipäätään ymmärrä, miksi toisia ihmisiä täytyy nolata, jos ne onkin "huonoja" sängyssä. Tokihan asia varmasti on niin, että toisilla on paremmat otteet kuin toisilla, mutta jokainen voi opetella asioita ja siellä kotona oman kumppanin kanssa sitä toista voi ohjailla haluttuun suuntaan, ihmiset kuitenkin varmaan yleisesti mielellään oppivat ns. paremmiksi tässäkin asiassa.

Mutta luottamus on tärkeintä näissäkin asioissa ja siksi mä en ymmärrä yhtään niitä naisia/miehiä, jotka haukkuu jonkun olleen sängyssä huono. Kuten eräs naispuolinen entinen työkaverini joskus kertoi ex-poikaystävästään, joka kyseli "misä se on". Juu, ikävä juttu, mutta oikeesti, mun mielestä noi on niin herkkiä asioita, että ei niille kuulu nauraa sitten myöhemmin porukassa, etenkin kun aina joku tuntee jonkun, vaan pitää ihan kahdenkeskisinä asioina. Kukaan ei haluaisi itsestään kerrottavan tuollaisia juttuja ympäri kyliä, joten pitäisi olla kertomatta myös muista.