perjantai 20. kesäkuuta 2014

Juhannustanssit


Muuripannu toimi pottuin ja sipulin paistoalustana. 


Jälkiruokakin on kivaa. 

Onpa ollut mukava perjantai! Hyvässä seurassa aika lensi, saavuimme kotiin vasta runsas tunti sitten. Kotona on ihmisen paras olla! Sauna on kohta lämmin, sinne pian suunta kirjaimellisesti hunajaisen naisen kera. Pelkään pahoin minunkin vartalon päätyvän saunahunajan alle, yleensä sekoudun kaikkien kummallisten tatinoiden alustaksi. Luultavasti lauma itikoita pölvähtää sitten jostakin ihooni kiinni kun menen uimaan, voi voi. (Lisäys kun en julkaissutkaan ennen saunaa: hunaja oli tosiasia mutta iho on nyt hauskan tuntuinen)

----

Jos oltaisi Amerikassa ja kiitospäivä olisi juhannuksena, olisin kiitollinen minä:

- kaupan myyjille joille tämä viikko on ollut taatusti kiireistä aikaa
- avj-stylingille loistavasta kiesihuollosta
- Lidlin paistopisteelle josta sain ostaa monta goudasämpylää
- kotikylän terveyskeskuksen ajanvaraushenkilölle
- miekkoselle jolta hankin polttopuuni, jälleen kauniit 10 mottia tuli sovitusti, nyt alkaa kolmen vuoden varasto olla kohdillaan
- eräälle blogistille kirjajutuista, oikeastaan kahdelle, toisen kuva muistutti uudesta Kajosta, toisen "tönäisy" aiemmin sai ajattelemaan itseäni ja kaikkeani uusin silmin kirjasuosituksen vuoksi ja muutenkin
- täkäläiselle pienromukerääjälle jonka tyköä sain käydä hakemassa ruoho- ja pienkoneisiin varaosia 
- siuntiolaiselle maanviljelijälle joka kysyi tekstiviestillä tahdonko tänäkin syksynä lunastaa ohraa ja kauraa ulkoruokintapaikkaa varten
- lapsenvahtipalvelulle joka tarjoutui tulemaan huomenna päivällä meille muutamaksi tunniksi jos haluamme lähteä toviksi johonkin kahdestaan (keksittiin jo, ensin lähdetään hölkkäämään tunniksi ja sitten tallailemaan Snadiin)


9 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Marra kirjoitti...

Kiva kun kaupan myyjiäkin joskus kiiteellään :D

Arttorius kirjoitti...

Jo vain! On varmasti paikoin horroria tehdä duunia ihmispaljoudessa ja pitää huoli notta kaikkea on eikä lopu tai mitä kukakin tekee hyllyjen välissä tai olla kassalla kymmenien metrien jonojen purkaja.

Tuomo kirjoitti...

Missäs ne tanssit oli?
Minun juhannusaattoyö on ollut jäniksen kätilönä olemista. Kaksi mustaa poikasta syntyi. Luulin ettei toinen jäisi henkiin, mutta pieni elvytystoimi tuotti tulosta.

Johanna kirjoitti...

Miksi kolmeksi vuodeksi? Meilläkin tosin taitaa olla. Ainakin minusta tuntuu. Mutta ilmeisesti pitää olla :) Turvallisuustekijä. Ei haittaa. Hyvä niin.

Arttorius kirjoitti...

T, päässä. Laita poikasista kuva. Eräällä on ollut varmasti mieluisa aamuherätys.

J, enempää ei mahdu :] Jatkossa hankin vuosittain/puolivuosittain sen mikä on kulunut. Ihmisellä ei voi olla liikaa puuta...

Maelka X kirjoitti...

Mulla on Kajon kirjoista vaan Kettusen kootut. Pitäis hommata/lainata muutki, ku tykkään hänen tyylistään. Mun keskittymiskyky on nykyjään vaan niin huono, että kirjojen lukeminen on jäänny vähemmälle. Ennen luin paljon.

Arttorius kirjoitti...

Jos et jaksa lukea niin kuuntele. Ajatusten miljoonalaatikko, löytyy Areenasta kaikki jaksot. Hulvatonta sanailua!

Maelka X kirjoitti...

Pitänee käydä kuuntelemassa. Kyllä mun pitää taas opetella keskittymistä kirjoihinki, kun en kauheesti telkkaa kahto. Syksyä kohden olis enemmän aikaa siihenki.